【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
新讀者
一鼓作氣live 左
無文
等了又等
推一推先
新讀者
一鼓作氣live 左

你啖氣都好短
「欸….係嘅…咁冇對象都冇辦法」
「其實你咁好條件,要個女朋友都唔難吖~」
「哈!點解覺得我條件唔錯呢?」
「咁…你又有車,又有自己地方住,香港啲女仔唔係都鍾意呢啲架咩?」
「嘩,你講到我啲條件咁外在嘅,即係我除左錢之外你覺得我冇野好啦」
「唔係呀 唔係呀!咁你個人都好好!平易近人…係囉!你又識整野食!」
「咁我身邊又冇咩人知我識整下野食嘅…到我條啲年紀,黏埋離嘅女仔好多時都係貪我啲錢,咁我覺得拍離都無謂啦…」
「係架咩?上網睇啲人講就講得多,原來事實都係咁架?」
「係呀,點呀,仲係咪出去食野呀?」
「係吖係吖!但我諗唔到食咩喎~」
「去食拉麵好冇呀?附近有間幾好似幾好食」
「好啦!但唔好咁貴喎。糧尾呀~」
「得啦!」
同完阿玲食拉麵之後,佢就自己一個人返左屋企。每一次同阿玲相處完都有一種解釋唔到嘅快樂,你係佢係咪絕情美人?佢唔係。佢係咪好識討男人歡心?都唔係。談吐打扮亦都唔算出眾,我身邊求期一條女都可能比佢好。佢有咩咁特別?可能只不過一個好簡單嘅原因…佢唔似我識啲女人咁貪錢…話唔定佢就係我想定落離嗰個…

話雖如此,但係作為一個金融才俊,日日要對住個市,唔搵條女幫自己出精都好難保持頭腦清晰,無計啦,工作需要…見時間尚早,我約左智榮喺港澳碼頭…
「喂!死仔!」智榮喺我面前彈左出離
「喂 我幫你買埋飛架啦,上得船架啦!」
「哦,咁行啦!我地兩兄弟好耐冇一齊過澳門啱啱諗起」
「睇下先…對上一次係…」
「都成三年前喇!」
「係喎!咁就三年啦喎~」
「不過咁,今次我地去依個場就唔係之前嗰個,依個場聽講好多越南妹、仲有泰妹、賓妹、黑妹都有得你玩!見你依排鍾意東南亞口味,特登幫你做定research! 哈哈」智榮拓一拓副眼鏡
「今日想食咖喱喎!有冇先?」
「泰式咖喱就一定有!至於印度就窄啲喎!」
「哈哈 唔要啦!今日想食啲白淨啲!」
話咁快就去到依個雞場!同智榮商量過後,大家都覺得叫左雞再去桑拿會最爽
我同智榮成個大爺咁攤喺度等個女公關安排啲小姐比我地揀
「兩位唔好意思,要你地久等,你地睇下依度有冇邊個啱眼緣吓~」
面前嘅每條女都用自己識得嘅語言同我地打招呼,有國內嘅、有韓國、有越南,認真包羅萬有
「點呀?有冇邊個啱?」智榮問
「42號幾好,白白淨!乳量十足!」
「係囉!知你鍾意依啲!我覺得84正呀!大陸妹,啲村味好濃,香港難搵!」
「咁留住佢喺度先囉,再叫佢換過批入離」
「你留低42同84,其他嗰啲唔駛喇!你叫佢地走啦」我大聲叫
「好好好!稍等呀~」
不消一會,又有一堆女走出離,今次仲真係如智榮所講有泰妹同黑妹。一個又一個喺度打招呼嘅時候,我注意到一個越南妹,成個鍾麗緹咁嘅樣,但皮膚就白得多,名正言順嘅天使面孔魔鬼身材!佢向我輕輕放左下電
「37號啦!」我大叫
「嘩!咁快?不過37又真係好索嘅~」
「鍾麗緹咁款,多多錢都冇得玩!真嗰個又結左婚喺大陸」
「係喎!真係似鍾麗緹喎,啱啱我就喺度諗佢似邊個」
「咁你慢慢揀啦!我上房先!」
「得!have fun bro! 淨間喺出面等!唔好急,最緊要爽,知冇!」
出得離玩多就知,大部份囡囡遠望就正,近望啲皮膚就出事。但係37號就唔同,皮膚完美無暇,簡直就係鍾麗緹全盛時期嘅番版,仲要有一陣令男人毛⻣悚然嘅騷味,簡真就係一件尤物!礙於佢係一個越南妹嘅關係,大家言語上溝通唔到,所以好多時都係用身體語言去表達。亦都因為咁,嗰種「侵略外族嘅女人」嘅感覺比起扑鬼妹同扑屋企個阿Sue更加強烈。
「除衫啦~」
37號口中嗰隻越南音,我一聽到都已經扯扯地、只能聽話咁除衫。然後佢除左佢件bikini,對波C cup,波形靚,乳暈大,啡中帶粉!係依啲場買少見少…
「你幾歲?」我忍唔住問
「solly? Ok?」
「age? How old are you?」
「ahhhh…two one」
21歲,以出離做嘅囡囡離講正常啦,唔算特別後生。不過太後生又點會有佢嗰種騷味呢…
我攤左喺張水床上,佢搽滿成身lube之後幫我做全身波推,冇多餘嘅淫叫聲,但就好專業咁用波上下推推、打圈推推。推推下,佢用㪍起嘅乳頭喺我股溝打圈,仲有幾下Hi到我敏感嘅蛋蛋,小二開始有起反應上離。37號伸出舌頭,撥開我雙腿,佢開始幫我舔菊。37除左波推在行之外,佢嘅舔技術都認真一流。菊花比佢不斷打圈刺激,我不自覺地抬高屁股,37號伸手落去我下面,一手幫我打槍,另一隻手幫我按摩蛋蛋,同時間用口幫我舔菊,簡直係東莞式嘅服務!比佢咁樣整,成個人上哂火,我將佢禁低,上套就往佢個陰穴一插!37號享受咁叫起上離!雖然冇做咩前戲,但佢下面已經十分順滑,好明顯佢都已經分泌左唔少淫水
似樣
好慢

唔錯
隔咗兩個星期先再入嚟睇,結果用咗一程車唔夠嘅時間就live 咗
不過慣咗咁嘅速度啦,絕非催文
Between 樓主加油,唔好求其打啲嘢招呼啲催文嘅人
隔咗兩個星期先再入嚟睇,結果用咗一程車唔夠嘅時間就live 咗
不過慣咗咁嘅速度啦,絕非催文
Between 樓主加油,唔好求其打啲嘢招呼啲催文嘅人

多謝支持 我會努力!
似樣

多謝你approval
其實樓主都攞緊平衡,寫下主角嘅內心世界,之後又會出番啲位俾大家出火,咁樣先係值得欣賞嘅文筆鋪排,如果唔係,大家睇咸片打樁機咪得囉,加油!
做雞做到咁多天然水得一個可能性,就係扑野係佢個我人興趣。寓工作於娛樂、將自己興趣變為自己職業嘅人我最欣賞同羡慕。若然賣淫都有依種咁高尚嘅情操,為理想而努力,我絕對唔會辜負佢!我要用行動比面前依個37號知道,我就係佢今晚砌得佢最爽嘅一個客…
我將37號原本M字型張開嘅雙腿放喺我肩膊上,上身往下沉,整根陰莖插入37號嘅最深處
「啊~~」又一下越南式嘅呻吟
雙手揸住佢對奶子,兩隻食指上下挑撥佢兩粒實的的嘅乳頭,望住好似鍾麗緹嘅爽樣,我只能夠更賣力去揉乳、抽插
「啊….啊….」
每一下都感受到我嘅龜頭頂到37號嘅子宮頸,又白又淍嘅淫水慢慢由佢嘅淫穴滲出離。37號比我插得性起,仲伸手去捽自己粒陰蒂
「啊….啊….啊」
37號面額變得嬌紅,呼吸愈離愈急促,我知道佢差唔多要高潮。我襯依個時候停左落離,示意叫佢坐喺我上面騎。同平時啲女唔一樣,出離做依啲女體力有限,話唔定佢尋晚做左成晚都冇得訓,又或者佢都會想留力比今晚啲客人。所以太快插到佢高潮,蝕底嗰個只會係我。吊住佢條癮,等佢處於想高潮但未高潮到嘅狀態底下叫佢on top,佢就會出盡吃奶嘅力係咁騎!
37號拎住我老二,熟練地將我條陽具放入佢淫穴裡。佢完全拋低我係佢個客嘅依啲身份地位,一對奶子喺我面前上下搖晃,而佢個陰穴就夾住我老二上下按摩。由於佢係上面嘅關係,擠出嘅淫水整到我蛋蛋都濕埋,每一下嘅觸碰我都感覺到佢啲淫液將我嘅蛋蛋同佢嘅陰唇漿住,發出嗞嗞聲。
「啊….啊…啊…」
我左手揸住佢個屁股,右指沾了佢嘅淫液插入佢嘅小菊花,老二同時享受住佢淫穴嘅按摩
「啊…啊…」
比我刺激埋佢後庭,37號騎得更快,阾穴亦都夾得更緊,過多幾下佢全身抽搐並且高潮….
佢成身軟哂,無力地扒左喺我個胸前。望住佢好似鍾麗緹嘅面孔,豐滿嘅咀唇喺度急促地呼吸,我忍唔住伸脷同佢離過法式濕吻 。見佢冇哂力,我就起身用狗仔式從後進入。佢屁股既好肉又彈手,簡直係人間極品,我毫不留情咁大力抽插,啪啪作響。望住面前塊鏡,玩女冇數嘅我少有地體驗到目不睱給嘅滋味。一方面想望住佢個樣、又想望住佢對奶子對撞、同時都想睇住淫水流出離嘅細緻畫面。右指照舊插入佢小菊花,左手就拍打佢個翹臀,白晳嘅肌膚比我拍到又紅又熱,仲有我手掌嘅烙印…
「啊….sof…sof-t…pleaz….」
平時嘅我聽到,我只會加更手起掌落繼續拍打,奈何面對住依個敬業嘅越南美女,我動了憐香惜玉嘅心,我收手唔拍。捏住佢屁股兩塊肉,加速插抽多幾下,我就隔住安全套喺佢淫穴裡噴出熱精…
其實樓主都攞緊平衡,寫下主角嘅內心世界,之後又會出番啲位俾大家出火,咁樣先係值得欣賞嘅文筆鋪排,如果唔係,大家睇咸片打樁機咪得囉,加油!

堅係感動!我會繼續努力!!多謝你留言!
輕輕一推
加油
推一推先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞