【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
出文
樓主三四日先出一章
作為讀者 可以點……
樓主三四日先出一章
作為讀者 可以點……

乖啦,打住飛機先
樓主三四日先出一章
作為讀者 可以點……

乖啦,打住飛機先

乖啦,like數跌下先
即係今晚無文?
樓主三四日先出一章
作為讀者 可以點……

乖啦,打住飛機先

乖啦,like數跌下先

乖啦,除定褲洗定屎眼先
樓主出文速度慢到咁,仲好意思叫人俾正皮俾Like 每次更新又唔係出得多,又要慢。唔屌你已經算係咁
樓主出文速度慢到咁,仲好意思叫人俾正皮俾Like 每次更新又唔係出得多,又要慢。唔屌你已經算係咁

多撚謝喎唔屌我
試用皇生你個邏輯回應

你follow我寫依個故事,比足你至少打5,6次飛機嘅幻想,你一個account先比得我一個like(大前提係你有like的話),每次更新你又唔推又唔鼓勵。依家你連租書錢都唔洗俾、書櫃都可以慳番啲放書位(香港每平方呎價幾貴大家都知)、書展張門卷同車錢你都慳番、仲要我冇收你錢,仲好意思嫌慢?唔屌你都算係咁

多謝你曲線催故啦(如果係的話)
老實講,作者出文唔係老馮呢個大家都知
但係係我角度睇,次次㩒入黎都無文,係有少少失望。
如果你地想睇甜故出面大把,但係我呢就係覺得呢個故事有趣 吸引都到先睇架姐

但樓主可唔可以出快啲
老實講,作者出文唔係老馮呢個大家都知
但係係我角度睇,次次㩒入黎都無文,係有少少失望。
如果你地想睇甜故出面大把,但係我呢就係覺得呢個故事有趣 吸引都到先睇架姐

但樓主可唔可以出快啲

多謝支持,小弟OT緊😭😭
加油
慢讀者實不滿
但水準的確令人(起碼仲有人)肯等
吹你唔脹
但都係要屌
正啊 新讀者LM
習慣地等~待~~

多撚謝喎唔屌我
試用皇生你個邏輯回應

你follow我寫依個故事,比足你至少打5,6次飛機嘅幻想,你一個account先比得我一個like(大前提係你有like的話),每次更新你又唔推又唔鼓勵。依家你連租書錢都唔洗俾、書櫃都可以慳番啲放書位(香港每平方呎價幾貴大家都知)、書展張門卷同車錢你都慳番、仲要我冇收你錢,仲好意思嫌慢?唔屌你都算係咁

出文出得慢係會俾人嫌慢而屌鳩作者架啦,你第一次喺高登/連登寫故啊 你又好嘢喎,講到自己寫故係皇恩浩蕩咁 真係好撚多謝你喎,要你咁辛苦寫嗰故出黎俾我地慳返嗰幾廿蚊黎打嗰飛機 洗唔洗下下氹住你出故吖?
睇個故都要嘈
加油and 加甜

多撚謝喎唔屌我
試用皇生你個邏輯回應

出文出得慢係會俾人嫌慢而屌鳩作者架啦,你第一次喺高登/連登寫故啊 你又好嘢喎,講到自己寫故係皇恩浩蕩咁 真係好撚多謝你喎,要你咁辛苦寫嗰故出黎俾我地慳返嗰幾廿蚊黎打嗰飛機 洗唔洗下下氹住你出故吖?

你文盲架?都話用你個"邏輯"回應咯。其他人催故你見唔見我咁講?
你又好嘢喎,講到自己睇我故係皇恩浩蕩咁 仲馮撚址要出得快。

我收你錢,你屌我冇問題;大佬你惡撚過啲中環客,睇故姐係咪呀?講到屌作者係道理咁,你自己諗下啦。
最後,冇「你地」,係「你」姐。我言論不針對其他 曲線/有禮貌/搞笑嘅催稿者。
口味好重

你大胃頂得順嘅
慢讀者實不滿
但水準的確令人(起碼仲有人)肯等
吹你唔脹
但都係要屌

今日點都死篇長
樓主係寫得幾好 我唔介意等

多撚謝喎唔屌我
試用皇生你個邏輯回應

你文盲架?都話用你個"邏輯"回應咯。其他人催故你見唔見我咁講?
你又好嘢喎,講到自己睇我故係皇恩浩蕩咁 仲馮撚址要出得快。

我收你錢,你屌我冇問題;大佬你惡撚過啲中環客,睇故姐係咪呀?講到屌作者係道理咁,你自己諗下啦。
最後,冇「你地」,係「你」姐。我言論不針對其他 曲線/有禮貌/搞笑嘅催稿者。

樓豬唔撚好為啲咁嘢而勞氣,出文嘅嘢慢慢來唔使急,不過要快,碌撚成日擺出來吊吊 fing, 好撚易凍親!
屌佢地曬時間啦樓主,我想睇禁室調教工人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞