【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
sue 慘慘豬
Lm
儲左兩個月星 岩岩好 各位下個月見

作死呀你

文呢
樓豬大陸仔
樓豬大陸仔

其實我都覺d字好大陸

作死呀你

會唔會太慢?
樓豬大陸仔

寫甜故係講求夠唔夠淫,扯唔扯得到。你係要故步自封 將某啲字定義為大陸字,再畫個貶意嘅框框比嗰啲字、同寫嗰啲人。its you who are missing out, not anyone else. C'mon young man, stop embarrassing yourself. I ain't offended, its merely I feel sorry for you.

作死呀你

會唔會太慢?

今晚出
hi 又係我啊 有故未

作死呀你

會唔會太慢?

今晚出

一朝起身見到一條條洗乾淨嘅地布、毛巾晾哂喺窗邊,阿Sue收拾好尋晚嘅殘局,將所有野還原基本步,仲煮埋早餐比我食。
「你尋晚好配合呀!依度有1000蚊,我獎勵下你啦!」
「多謝呀~Sir~」
「以後你做野做得好,我叫你做嘅野你乖乖聽話,繼續比獎勵你啦!」
「好呀好呀 Sir 比多啲野我做啦!」
依家阿Sue基本上冇錢洗,每個月份糧我都幫佢寄番印尼,再唔係拎離賠贘番我幫佢還嘅債。好自然,阿Sue緊係想「多勞多得」去換出更多嘅零用錢。
「今日星期日喎!放假都唔出街?」我明知故問
「Sir…我冇錢嘛….點出街呀~~」
「咁好啦,今日比啲野你做下啦!」
數數手指原來都有差唔多成個月冇掂過阿Sue,連認真望住佢嘅時間都唔多,估唔到冇哂錢出街嘅阿Sue真係有聽話認真落街跑下步,身型比初到貴境時圓潤結實,仲多左一份活力。咁又係嘅,香港地冇錢冇消遣,唯有用運動發洩下、幫自己散下心都好。再望下阿Sue個樣,比以往多左一份成熟女人味。啱嘅,有經歷嘅女人往往係會更加吸引,隻身離到香港做工人做到變性奴,佢分分鐘都真係第一個。凝望著阿Sue一身嘅打扮,緊身Deep V T-shirt,下面配條緊身熱褲,胸前同背脊下面嗰兩舊肉十分凸出,老二又開始不規舉地蠕動起上離。
「Sir 你要我做咩呀?」
「今日有冇離M?」
「咩意思呀 Sir?」
「有冇月經?下面有冇流血?」
「冇呀 Sir」
同以往唔一樣,阿Sue冇左平時嗰種怕怕醜嘅態度,眼神變得渴望。可能啲治療性冷感嘅藥食多左,又差唔多成個月冇比人搞過,個人開始變得饑餓。阿Sue應該本以為尋晚服待完Rosa會有番少少「回報」,但結果只係做阿四,自然心有不甘,妹妹又不夠啦。
「你行過離啦,你今日同我去買餸,我比個list你」
「哦 知道」
「但冇咁簡單架喎!但你做得好,我會重重有賞!」
「知道」
我走入房拎出我之前買落嘅遙控震蛋
「你比部電話我」
「哦」
我喺阿Sue部電話裝上個應用程式,試過幾次冇問題之後,我就準備同阿Sue講解下個流程。
「行過離比我除條褲」
說畢,我脫下阿Sue條短褲,裡面條丁字褲令阿Sue屁股望落更加誘人。還掂褲都除埋,冇理由唔抽下阿Sue水。我伸手隔住條底褲撫摸阿Sue嘅下陰,佢竟然企開一步以便我撫摸。阿Sue可能真係太饑餓,我隔住條底褲摸都已經感覺到又濕又熱。
「做咩濕成咁?」
「嗯…嗯…Sir…成個月都係咁喇~~~~」
從佢嘅語氣我感覺到佢已經比自身嘅性需要影響情緒,變得有點燥底。
「好辛苦呀?」我加快力度捽佢
「嗯…嗯…係呀」阿Sue閉上眼說
我將震蛋攝入佢丁字褲的小布內
「咩離架Sir?」
「你唔好理啦,總之你依家著番條褲就同我落街買餸!我會喺你附近同你傾住電話」
「知道 Sir」
我同阿Sue一齊行到附近嘅街市…
唔係得一篇嘛
等成個星期 就得一段仔 皮已負
雖然故係正,但一星期得一段仔又真係。。。
好似睇超人咁樣
每星期都睇得個少少
樓豬大陸仔

寫甜故係講求夠唔夠淫,扯唔扯得到。你係要故步自封 將某啲字定義為大陸字,再畫個貶意嘅框框比嗰啲字、同寫嗰啲人。its you who are missing out, not anyone else. C'mon young man, stop embarrassing yourself. I ain't offended, its merely I feel sorry for you.

it’s
又停係呢d 位
唉 屌你又要著返條褲
屌扯撚住 快d出文
次次去到最緊張嘅位就停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞