【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
Live左 求出故
有富奸既影子😂😂😂
喺街市入面,我裝作路人喺附近逛,方便我留意住阿Sue嘅表情動作,同時與阿Sue保持電話通話
「走去豬肉檔買10蚊瘦肉」我喺電話叫道
阿Sue行去豬肉檔,我就喺側邊間雜貨鋪「睇野」
「老闆!」
就喺依個時候我用手機控制佢底褲內嘅震蛋,幫阿Sue熱熱身
「係?要咩?」豬肉檔老闆問
「我….嗯…..」阿Sue皺一皺眉頭,回望我,然後向老闆說
從旁觀察阿Sue比依個遙距震蛋嘅功能嚇左一嚇。
「比十蚊瘦肉呀」阿Sue成功強裝冷靜地說
我不禁暗笑,事關剛才嘅震力喺最基本嘅,今日一定可以玩到阿Sue求生不得求死不能
「你再同我去海鮮檔買海鮮!」我叫道
「買咩呀?Sir」
「到時話你知!」
行到海鮮檔前
「你問佢今日有咩野新鮮」我命令
「老闆 今日…有….咩….野…新鮮呀?」
我喺手機將震動轉為一強一弱,為阿Sue粒陰核帶來跳躍嘅刺激,令原來平復嘅阿Sue變得激動
「幾多個人食?」
「答三個人食」
「….嗯….吖…三..個人食」
「蒸條魚囉!依條芝麻斑好靚,游水架」
「要一條,然後再叫佢介紹其他」
「老闆….比…比…一…一條我吖…嗯」
見到阿Sue雙腳微彎,有少少腳軟嘅情況
「仲有冇?」
「有…冇…其…其他呀?」阿Sue有丁點語無倫次
「其他?有!你愛咩?蝦?蟹?」
「問佢啲懶尿蝦新唔新鮮」
「啲懶…懶…尿蝦…新…唔新鮮呀?」
「嘩!你做咩事呀?講野講到咁嘅!靚呀啲蝦,好抵食!40蚊斤,要唔要兩斤?」
「問佢有冇膏!」
我將震動模式調校至長震、然後輕震一下、長震、再輕震一下
「有…冇….唔得喇我」
「要唔要架?」海鮮檔老闆問
我暫停震動,等佢講到野
「有冇膏架?」
「兩樣都有,冇膏啲肉就甜啲」
「買各半」我叫道
「各半啦」
「得!懶尿蝦兩斤,條魚就8両,280啦」
阿Sue喺袋拎出280蚊,遞比老闆。我就喺依個時候喺電話一按,阿Sue心中嘅10蚊銀跌左落水缸入面。
「喂!手軟腳軟嘅,請著你就慘咯!」
「對…對唔住呀」
「得啦,由佢啦,我收檔拎番一樣姐」
阿Sue離開海鮮檔,然後問:
「Sir 仲有冇野買呀…我唔得喇…」
「你依家去女厠影你下面我睇,我考慮下啦」
「哦…」
去到附近一個公厠,阿Sue走左入去,我喺門口等佢。冇幾耐我手機就「叮」左一聲
阿Sue 傳左幅相比我,眼見條底褲都已經濕哂,陰唇濕到閃閃快亮,個震蛋睇落仲好似浸過水一樣,至於粒陰蒂都已經經被震到又紅好漲,睇到我肉棒都興奮起上離。
「仲要唔要去買餸?Sir」阿Sue喺厠所行番出離
「好啦,返左屋企先啦」
轉身拿起手機一按
「吖…..」
到我扯著扯著
新讀書劉明
幾時出文
新讀書劉明
幾時出文

等左3個月先睇,終於live左啦,,但係好似好慢
原來已經三個月
文呢
用4粒鐘就live咗...
新讀書劉明
幾時出文

多謝支持 請正皮😝

好冇睇呀?

好冇睇呀?

好很肉緊呀!

好冇睇呀?

即係佢用4個鐘睇完你出左兩個幾月既文 你話呢

好冇睇呀?

標題引人入勝,女傭部分可以再描寫得詳細少少,拉長故事線,最後希望出文速度可以穩定啲,同埋每一篇可以再多少少字數就好。
以上僅代表個人立場,不喜可細力啲插。
返屋企嘅路程中,阿Sue好似一隻無力嘅小貓一樣拐拐下行返屋企。
「Sir 我唔得啦」
「點解嘅?講比我聽?」
「嗯….嗯…好震…呀」
「震唔好咩?唔舒服咩?」
「震到我….嗯…震到…我…下面…好緊…好辛苦呀」
「咁做啲咩會舒緩到呀?」
「嗯….唔知呀…..」
好不容易阿Sue終於行到入大廈嘅電梯
「下?唔知?」
隨即,我用手機將震蛋嘅震度調到最強
「啊~~~~~~~」
抑壓左好耐嘅阿Sue喺車立入面放任淫叫,雙腳發軟,依偎著牆邊往下滑
「真係唔得喇 Sirrr~~~~~放過我啦」
「咁點先幫到你吖?你講啦」
「嗯…比…比Sir插~~~」
「叮」車立門打開
面額燙紅嘅阿Sue比我拉到後樓梯,毫無反抗能力嘅阿Sue十分誘人。伸手入阿Sue褲內,再抽出底褲內嘅震蛋。淫水泛濫成災,成個震蛋沾滿淍淍嘅淫水。我將震蛋塞入阿Sue口裡,一手揸住佢奶子。
「你而家最想咁啦,係咪?」
阿Sue合上雙眼,陶醉地點頭,明顯佢已經期待左好耐
一手推阿Sue埋牆,拉低佢下身嘅所以衣物,結實豐滿嘅屁股又翹又圓,我忍唔住大力一拍
「啊~~~」阿Sue大叫
眼見啲淫水都已經流到大髀都係,我用手指攝入陰唇,一時玩弄陰核,一時伸入陰穴攪撥,整到阿Sue淫聲四起。
「嗯…嗯….」
過左陣,比性慾充昏頭腦嘅阿Sue抖膽轉身、跪低,隔住條褲撫摸我老二。阿Sue用饑餓至極嘅眼神望著我雙眼,口裡含著滴住口水嘅震蛋,努力地摸硬我條肉棒。試問天下間邊有男人頂得住依啲情景?不消一會,肉棒比佢蹉到一柱擎天。阿Sue解開我褲頭,我就拎走佢口中嘅震蛋,阿Sue立即拉低我條底褲,抽出肉棒就張口吞到最底,一下子就已經頂到佢喉嚨。
「啊!」我都忍唔住叫左出離
「雪、雪、雪….」
阿Sue嘅口技進步左不少,恐怕同佢近排睇多左AV有關
「吐!」阿Sue往我條肉棒狠狠吐上口水
阿Sue連西方嘅含撚技倆都應用埋,睇離我餓佢嗰排,佢有秘密睇片學習,準備隨時好好服待我老二。
我抽出肉棒,喺佢咀唇、面額反覆拍打,阿Sue比我條肉棒拍到成面口水
「同我扒喺樓梯!」
阿Sue雙掌放喺梯級上撐起上身,雙腳張開企,形成一個A字,屁股抬得高高的,清楚睇到阿Sue正在一開一合嘅淫穴,仿佛在呼喚我快啲將粗壯嘅肉棒插入。雙手捉住阿Sue大髀,挺腰一伸
「噗吱」成條肉棒毫不費勁鑽入阿Sue嘅淫穴
「啊!快啲、大力啲Sir」
「咁急嘅?忍左好耐?」
「嗯….嗯….Sir 我….我….等左好耐喇~~~」
聽到阿Sue嘅回答,我就知道我已經成功將佢調教成小淫婦,一個每天都想比人抽插嘅印尼村妹!而家嘅阿Sue竟然淫到自己不斷前後搖擺,嘗試爭取更密、更猛烈嘅刺激同摩擦。佢每一下嘅套弄都幫我條肉棒沾上更多淫水…
「Sir 插大力啲!我要呀~~~~~」
我將沾滿口水嘅震蛋開著,對住佢菊花震動
「嗯…啊….嗯….Sirrrrr」
慢慢佢個菊花開始張開,見狀,我將半個震蛋塞入阿Sue菊花,然後打圈。阿Sue看似相當受落,愈郁愈癲。突然,我聽到上層有人打開後樓梯嘅防煙門,我往上望然後伸手蓋住阿Sue個口,繼續抽插。阿Sue可能太投入嘅關係,佢對於我蓋住佢個口相當驚訝,不斷掙扎…
原來上面嗰個人只不過拎垃圾出離,冇耐佢就出番去。為左唔好比人發現我喺後樓梯砌一個家嫞,我加快抽插。
「Sir 你好勁呀!嗯…啊….快啲….快啲射出離啦~~~鍾意你….你….你射入去呀~~~~Sir~~~~」
「聽唔到!再講多次?」
「Sir~~好勁呀~~hantam lobang kencingnya! Hantam lobang kencingnya! 大力啲呀~~射~~呀~射~射…..peju peju 射入去 SIRRRR~~~」
阿Sue夾雜住啲印尼話嘅dirty talk,我好快就有想射嘅感覺
「射入去啦~~~Sirrrrr!射哂佢~~啊~~」
「啊!啊!淫婦!仲唔係淫婦!」
精關一開,往淫穴盡頭一洩,阿Sue隨著我龜頭嘅跳動而顫抖、而抽搐。抽出肉棒,精液從阿Sue嘅陰穴湧出來….

好冇睇呀?

標題引人入勝,女傭部分可以再描寫得詳細少少,拉長故事線,最後希望出文速度可以穩定啲,同埋每一篇可以再多少少字數就好。
以上僅代表個人立場,不喜可細力啲插。

有建設性嘅回應!多謝你支持!
可唔可以出多啲文
岩岩個篇真係寫得好正
終於唔使著返條褲
終於變淫娃~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞