【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
大家我地一個月後再見
咁睇黎呢個係4p嘅劇情發展
求加速
多謝各位 故事已經完了
多謝各位 故事已經完了

見到真係嚇一嚇
多謝各位 故事已經完了

見到真係嚇一嚇

冇嚇你 我識樓豬 佢冇打算再出文 唔信嘅話慢慢等
多謝各位 故事已經完了

見到真係嚇一嚇

你收皮啦你
文呢
咁快live左...
多謝各位 故事已經完了

見到真係嚇一嚇

你收皮啦你

信不信由你 慢慢等啦 渠頭
我諗樓主又要過返三五七年先出文啦
我諗樓主又要過返三五七年先出文啦

多謝各位支持 此故事已完
文呢

完了 多謝支持
咁快live左...

多謝ching嘅支持
Rosa同阿Sue見到Christy嘅出現都呆左喺度
「下~~Rosa估唔到原來你咁曳架喎」Christy說
含住我老二嘅Rosa聽到Christy咁講顯得相當尷尬,不過,因為隊左草嘅關係,Rosa跟本唔識得停
說畢,Christy走左去我地三個身邊
「你就衰啦,阿峰!有啲咁好玩嘅野都唔預埋我!」
「咁你想點呀?」我問Christy
「我唔理呀!你今晚點都要好好咁幫我呀!」Christy邊講邊將自己上衫脫下
Christy露出其中一邊乳頭,伸手插走我頭髮裡,輕輕將我腦袋拉到佢胸前
「你要好好咁啜我呀!如果唔係嬲你!」Christy閉上眼說
我伸手摸Christy嘅大髀內側,原來淫水都已經流哂出離
「做咩咁曳呀?啜唔夠一分鐘就已經濕哂?仲濕成咁!」我問Christy
「收聲呀!唔準放口呀!快啲啜!」
Christy捉住我隻手放喺佢一邊奶子上,我一隻手揉住Christy奶子,個口就忙住啜佢乳頭
Christy唔知發生咩事十分饑餓,冇幾耐仲拎走我原本揉Rosa胸嘅手,放喺佢下陰,要我愛撫佢。一摸,佢淫穴淫水如注,從未見過佢饑渴成咁、淫成咁。
「嗯…..嗯……啱…啱人地喺你張床訓著左….嗯…嗯…發左個淫夢!嗯…搞到人鬼死咁想要」
「唔怪得之淫成咁啦!」
「收聲呀!最衰都係你!肯定你唔知喺張床做左啲咩,我先會咁架。嗯….嗯…..」
Christy一路講,一路前後搖,嘗試令陰蒂得到更多磨擦。
「個夢見到啲咩呀?」
「嗯….嗯…見到你…見到自己….比你由上壓住….嗯…抽插呀~~~」
「咁想比我砌呀?下?」我一講完加大力度捽佢陰蒂
我從Rosa口中拔出陽具,唔想再比Christy 主導個性愛,始終Christy我成日有得食,但Rosa係新菜,一定要試試佢。
「你今晚唔同我好好服待Rosa,唔洗旨意有好日子過!同我錫Rosa隻耳仔!」我向阿Sue說
「知道 Sir」阿Sue用手擦擦咀邊嘅淫液
我條肉棒已經比 Rosa含到又紅又漲,處於隨時噴精嘅狀態。我握住老二,撥開長滿陰毛嘅下陰,周圍都濕到分不清係阿Sue嘅口水定Rosa嘅淫水。我挺腰一伸,老二毫不費勁已經頂入Rosa淫穴裡
「呀…..唔好呀!」Rosa哀求
不論Rosa心裡有多不願意,身體嘅狀況已經唔輪到佢作出任何反抗。大麻令佢身體變得又軟又懶,身體嘅所有敏感地帶都全被挑逗。
Christy見到Rosa被阿Sue錫耳仔錫到不斷抽搐,佢又跟住錫Rosa另一隻耳仔。單被刺激耳仔就能高潮嘅Rosa一下子同時比兩個人搞,下面愈收愈緊,夾到我老二鬼死咁緊。我雙手揸住Rosa對奶子,口裡吸啜住其中一粒乳頭,加快力度抽插,希望令自己喺淫穴嘅時間短啲,延長持久力。相反,Rosa只會因為咁更加快高潮
「唔得啦我!真係唔得啦」Rosa大叫
我每一下都頂入Rosa最深處
「點唔得呀?」我問
「真係唔得啦~~~唔好咁對我啦~~」
「我都未試過咁爽~仲喺度嘈!」Christy好呷醋咁講
Christy講完,伸手指入口裡,將沾了口水嘅手指插入Rosa小菊花裡。
「唔好呀~~~頂唔順啦」Rosa大叫
「點頂唔順呀?」我問
「嗯….嗯….好….好急尿呀…..」
「咁如果我繼續插會點呀?下?」
「嗯….嗯….唔….知呀」
「係咪會噴呀?下?」我繼續問
「唔…唔….唔要呀!」
佢咁樣講,我知道佢就快高潮,我挺直上身,雙手拉開Rosa雙腿加大力度抽插。阿Sue連忙揸Rosa一邊奶子,一向大膽嘅Christy竟然伸手捽起Rosa粒陰蒂來。
「你同我快啲cum! 我要阿峰條野!」Christy叫道
「唔….唔得啦!」
Rosa成個人動彈左幾下,喺我地三個面前一洩!全身抽搐!下陰放任潮吹,淫水四濺
「唔要呀~~~~~」Rosa大叫
我聽到唔單止冇收手,仲繼續抽插
「我要拉啦~~~~~對~~唔住呀!」
Rosa下陰激動到噴起尿上離,我連忙閃開,望住一條又一條尿柱射出!
「Oh my god! You dirty girl!」Christy說道
Rosa無力地攤左喺度,阿Sue就趕忙收拾現場,淨番我同Christy兩個。我帶Christy番房,準備進行第二回合。
「依家得番我同你喇終於~」Christy用挑逗嘅語氣說
「你今日咁聽話,想我點獎賞你呀?」
「你知人地好架咩?邊度有人好似我咁好帶條女比你砌呀?衰人」Christy雙手放喺我頸後說
「我都對你唔錯啦,特登唔射住,留番比你!」
「算你啦,都有番啲良心,衰人」
我鬆開Christy,將佢推上床
「咁你今晚想點對人吖?」
「轉身你咪知囉!」
Christy轉身,將屁股抬得高高,淫穴被淫水沾濕到閃閃發亮,仲傳出一陣陣淫水味。
我將依然硬直嘅陽具伸入Christy淫穴
「啊~~~等左好耐啦」
「係咩?我都想插你好耐喇!」
「嗯…嗯….唔信你吖!成日….嗯….都花言巧語」
「下?唔信我?谷到成個春袋都係精,你仲喺度多多嘰拮?」
「係咩!我唔信你呀!」
說畢,Christy伸手粗魯地揉我兩蛋蛋。老二喺Christy又濕好燙嘅淫穴,蛋蛋又被按摩,簡直係一大享受。
「咁我大力啲插你,你會唔會條氣順啲呀?」
「嗯…嗯….唔夠呀!冇力嘅!大力啲!大力啲」
「仲嘈呀嗱,下?」我加速抽插Christy淫穴
「唔夠呀!嗯….啊….嗯….大力啲」
「啊!啊!再嘈我就中出你!」
「邊個比你射呀!我未cum你都唔準射!」
「啊!我就射入去!」
「嗯…嗯….唔比呀!」
我拍打Christy屁股,Christy淫蕩地前後郁動,用陰穴套弄我條肉棒
「啊!快啲!同我郁快啲」我用力拍打Christy屁股
「唔準射呀!唔準呀!」
谷左成晚嘅精液,喺Christy淫穴嘅套弄下,如釋負重般喺裡面故亂噴射,燙滾嘅熱精沿住陰唇,一滴一滴咁流到床上…..耗盡體力嘅我往後一訓,成個人大字型攤喺床上,剛解決了需要嘅我,腦裡第一個諗起嘅竟然係…阿玲…
多謝各位 故事已經完了

見到真係嚇一嚇

你識我,我唔識你hahahah
學秋生話齋,邊撚個小豬LOL
大家我地一個月後再見

sorry 慢左
咁睇黎呢個係4p嘅劇情發展

自己睇自己J
今次就停得幾好啦

多謝你支持同比好好嘅意見
sue好慘
多謝各位 故事已經完了

見到真係嚇一嚇

冇理到阿sue...
好正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞