【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
新毒者留明
新毒者留明

多謝留名
好粗暴
文?
幫你推下啦
吾知點解覺得阿sue真人好on99
幫你推下啦

多謝
吾知點解覺得阿sue真人好on99

唔on9就假啦
推下啦
推下啦

新讀者?多謝支持

靚推
諗住隔咁耐應有文,都仲未有
出文啦
文呢?
等到變化石啦⋯⋯
「叮噹」性用品店嘅感應門鈴起
「咦~係你?先生好耐冇見你過離啦喎」個性用品店個老細講
「哦~係呀係呀~」
「係咪又要買啲0.02番去呢?前幾個月番左0.01,你睇下洗唔洗要幾盒拎番去試下?」
「都好~你每樣比30個吖!唔係30盒呀記住」
「得!冇問題!你睇下仲有冇啲野想要,依排入左好多新野呀!」
「哦~我睇下」
香港啲性商店都係咁,鋪頭細細,但就產品多多,七彩繽紛,成度牆唔係名器,就係自慰棒,仲有唔同嘅語言。若然你要問我香港邊一個角落係最集中,最多元文化,我會話係香港嘅性用品店….
「long distance interactivity?」盒上面寫
「依個係我地其中一個新返嘅玩具,好多客買完,都番離同我講話好好玩!」
「有咩咁特別呢?遙控嘅震蛋出左好多年啦,個個玩兩玩就壞,仲要鬼死咁大舊,你知而家女人啲底褲塊布愈離愈細,跟本放唔入!」
「哈哈 果然係熟客!依啲你所講嘅問題,依個產品完全解決哂!」
「係咪呀!你講離聽下!咁西利?」
「首先係咁嘅,一般嘅遙距性玩具都係有一個獨立嘅remote操控,咁所以如果唔見左嗰舊野、又或者嗰舊野壞左呢,個震蛋就會廢左。但依家依個震蛋本身上面有按鍵控制,都可以以藍牙同手機APP操作,咁即係你用手機APP再開藍牙就可以好遠都操控到個震蛋嘅震度。再加上依個震動器係以人體工學設計,好似一個U形咁,一邊放入陰道入面,出面依一邊好似勾嘅野就係出面。成個U形嘅弧度完美舒適地夾住女性個恥骨,加上成舊野一半喺陰道內,出面依一邊只不過係一支鉛筆咁粗就足夠固定震蛋嘅位置,包保唔會震震下跌出離架!再著埋底褲係出面,即使個女仔下陰好鬆、好濕都絕對唔會跣出離。同時個藍牙訊號接收位喺外面個勾嘅末端位置,可以確保接收得好好架~」
「咁可以有幾遠呀?咪又係藍牙!」
「依個玩具主要對像其實係一啲long D又或者唔係成日見嘅情侶。比如話先生你女朋友住喺美國,只要你同你女朋友同時裝上依間性玩具公司開發嘅app,雙方都係有wifi/data嘅狀態下,佢只要同你個account link左之後,佢打開個app,你可以用你自己部手機控制你女朋友個震蛋震動方式、頻率、同強度架」
「咁過癮?」
「係呀!我啲朋友玩完都勁鍾意!防水,USB差電依啲基本都有,仲有一年保養!如果你買一pair ,即係一個震蛋加一個飛機杯,比你同你女朋友一齊玩,會平過你獨立各自買一件囉~」
「聽落都幾好玩,你比個震蛋我得架啦!」
「你唔考慮買埋個飛機杯啊?我做女仔就知架啦,同另一半一齊玩,成件事唔同啲,多啲樂趣架!有時啲女仔唔鍾意單方面比你搞,都想搞下個男仔架嘛~~你同女朋友玩熟左,到時你都容易啲氹佢比你喺街遙震佢呀嘛」
「得架啦!我條女好聽話,佢只會聽我講,比個震蛋我就得喇!」
「好啦咁!多謝你1600蚊」
等到變化石啦⋯⋯

sorry 想尋日出,但太攰啦~~
諗住隔咁耐應有文,都仲未有

出左喇!!!
完啦?
多D多D 快D快D🤧🤤🤤🤤
請問仲有無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞