【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
樓主你出文慢唔緊要我肯等,只求你會好好對呀玲

關我咩事啫!凌鋒想點咪點咪點囉

凌鋒, 浪子回頭呀...
呀玲vs工人 妻目前犯一樂
樓主寫甜故幾好,希望可以快d 仲好
仲要in front of呀玲D家人面前,一路對coke一路狂插工人。之後既發展唔洗我教
pish
其實真係好慢
但追追下已經習慣左呢個岀文模式
好睇
主角唔值得有好似呀玲呢啲咁好既女仔
二日都冇?
10號唔使返工
我往門柄一扭,阿Sue房門竟然冇鎖,佢訓左喺張床上面玩電話。佢見到我走入佢間房,表現得相當驚訝
「做咩事呀 Sir?」
我二話不說就走上阿Sue張床
「你想點呀 Sir?」
我揭開阿Sue張被,一陣原始嘅印尼味從被窩湧了出離。我成個人壓落阿Sue度…
「做咩事呀 Sir?」
阿Sue應該感覺到我「上左電」,同平時唔一樣,佢顯得特別驚慌。我伸手往佢奶子一揸,奶子又酥又軟
「Sir….你冇事呀嘛?你想做咩呀?」
我控埋阿Sue條頸度聞佢陣印尼徐,我兩隻手就繼續揉阿Sue對酥乳。阿Sue開始意識到我嘅目的,然後問:
「Sir 你想我點幫你呀?不如你應下我啦」
「收聲!let me do my business!」
我捉住阿Sue對手然後強吻佢,阿Sue發出心不甘、情不願嘅呻吟聲,奈何佢知道我係佢債主,佢只能夠乖乖配合….我揭起佢件上衣,兩粒乳頭呈現喺我眼前,我好似夠鐘飲奶嘅嬰兒一樣,出力吸啜阿Sue粒乳頭。吸完左邊嗰粒,又啜下右邊嗰粒,兩粒乳頭不消多久就被我搞到豎立得像小奶咀一樣。阿Sue下身已經開始不尋常嘅扭動,被我近日不斷調教,加上葯物、飲食嘅操控,殘酷嘅性慾話咁快就開始侵佔阿Sue天生淫賤嘅身軀。
「轉身,同我拮起屁股!」
「知道…..Sir」
阿Sue好似狗乸一樣拮高屁股,著住其中一條我買比佢嘅丁字褲。依條黑色嘅透視內褲出賣了阿Sue嘅淫穴,肥厚嘅陰唇原形畢露,淫水都已經滲了不少出來。即使我個鼻離佢淫穴都有一些距離,我都嗅到由佢淫穴傳來嘅淫水味。性急之下,我扯開佢條底褲,埋頭就舔佢個淫穴。本身都唔多經驗嘅阿Sue,之前比我搞都未試過比我舔過。我一舔,佢本能地縮起身
「唔好啦 Sir」
我輕輕打一下佢屁股
「唔好縮!」
佢配合地再次拮高屁股,比我舔佢個濕潤嘅淫穴。阿Sue尷尬咁比我舔,但係喺我純熟嘅舌功刺激底下,佢敏感嘅陰蒂變得好圓又漲,就好似一粒鮮嫩嘅小肉丸一樣。而阿Sue都放鬆身體,繼續享受人生第一次比人舔西。
「你依家幫我含,如果你含唔到我射,你唔駛旨意有好日子過!」
我阿Sue由原本放任享受嘅表情變得十分認真,連忙幫我除褲進行口交。阿Sue落力咁含,雖然稱唔上熟練,但已經進步左唔少,奈何要一個好似我,食咁多女嘅人,比條女吹爆係一件十分困難嘅事!除非佢真係出離撈就唔同講法!
「不如….Sir 你插我啦….」阿Sue帶住氣餒嘅聲音講
「唔得,我要你含到我射!」
阿Sue只能夠繼續含
「你拎條假陽具出離,一路用住幫我含!」
「咩呀 Sir?….」
「我知你有自慰架!拎佢出離!」
「我冇呀 Sir」
「仲講大話?係咪要我賣你去做雞?」
「唔好呀~~~Sir~~」
阿Sue係抽櫃拎出假陽具出離
「你點知…..我有架….Sir」
「你唔好理啦!快啲!」
阿Sue一路含,另一隻就喺度用假陽具自慰。而我就一隻手逗玩佢一邊乳房,另一隻手就扯住佢啲頭髮,欣賞佢幫我含撚嘅畫面。
自慰中嘅阿Sue,含得特別投入,每一下上落都配合番下面自慰嘅節奏,仲發出充滿印尼特式嘅呻吟聲。我玩得過癮,拎起電話幫拍低成個過程…聽住佢啲咁真實嘅印尼淫叫聲,老二開始有想爆發嘅衝動!
「同我用手chok! 一路chok一路講啲野幫我射!」
「講咩呀….Sir 我唔識呀!」
「睇咁多鹹片都唔識?我可唔可以唔識幫你還錢?下?講!」
「好大條啦 Sir! 你好勁啦!好想你見到Sir你射出離啦!射哂喺我塊面上面啦!射到我成身都係你啲精啦!成日谷住唔好啦!等我幫下你啦!離啦!」阿Sue用好重嘅印尼口音講
陰莖比佢愈整愈硬,阿Sue再chok多兩下我就要射
「即刻坐上離!等我射哂入去!」
阿Sue慌忙地坐上我條燙滾嘅肉棒,我捉實阿Sue,含住佢一粒乳頭,老二喺濕潤、溫暖嘅淫穴裡將熱精盡情噴射。阿Sue自然地跳動左幾下,我一隻手大力打佢個肥臀然後話:
「唔準郁!」
阿Sue唯有聽話坐係我肉棒上,等我將每一滴精液射進佢身體內……
10號唔使返工

今日都唔出比人燒幾世春袋
其實真係好慢
但追追下已經習慣左呢個岀文模式
好睇

多謝你支持!有冇睇過OL個故事?
主角同阿玲一齊後先知阿玲不容許婚前性行爲,但阿玲比到主角既愛,令主角欣然接受並扎炮…

世上有女人不容許婚前性行為架咩?
呀玲vs工人 妻目前犯一樂

哈!好主意!
食蟹有咩問題
講主角再次感受返家庭溫暖
應該會發現自己都係屬於紙醉金迷 夜夜笙歌既世界
放棄呀玲瘋狂搵西屌

識啲野喎

鋪排完唔該邪化重甜

咩係邪化重點?
樓主你出文慢唔緊要我肯等,只求你會好好對呀玲

關我咩事啫!凌鋒想點咪點咪點囉

凌鋒, 浪子回頭呀...

有錢成咁。。。唔容易!
主角唔值得有好似呀玲呢啲咁好既女仔

.....
push
幾日一篇 算數 追黎無意思 撚鳩啲讀者

每週一篇
我都慣左耐唔耐先撳入黎
反正無文.推黎托柒
我幾欣賞樓主呢個寫文既態度
我支持你
吹完都無貨交架啦
我都鍾意慢慢欣賞
唔好理班on9仔 吹吹吹

說話又唔能夠咁講啦 金剛生
我幾欣賞樓主呢個寫文既態度
我支持你
吹完都無貨交架啦
我都鍾意慢慢欣賞
唔好理班on9仔 吹吹吹

其實我都想快想密,不過生活艱難,小弟都有份工要打嘅...你又唔好講到我咁串
好耐無上黎 推下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞