【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
依加都係隔一個月返黎再睇
已經同邦拿出文速度有得揮
留名表支持
留名
再次留名支持
好正
其實真係好多謝每一位支持我嘅人。每日番完工見到你地嘅打氣,我都同自己講係時候要寫。成日要你地等真係唔好意思。搵食艱難!
我知你地講咩架啦,叫我收嗲出故呀嘛😂😂
餓左sue 唔夠耐
定係
餓左班巴打唔夠耐
文呢
文呢
加油呀

文呢
「我一路都想試架啦。」
「毒品離架喎?你都想試?」
「哈哈 你都玩啦。好多朋友喺外國住過都玩過啦~」
「你以前喺第二度住冇試過咩?」
「我以前都冇喺外國住過,我香港大架~」
「哦~你想點玩法呀?」
「咩點玩法?我唔識架 哈哈」
「因為你係新手嘛,我怕捲成支比你,你會頂唔順」
「你唔玩咩?我同我share咪得囉」
「share! 但係對你離講可能都太勁架,所以不如用bong?」
「即係咩呀?」
「一個玻璃樽離嘅,方便儲煙同吸,即使份量少啲,但都夠high」
「哈哈 好似好pro咁喎,你話事啦我跟你」
我內心不禁一笑,用bong係用少啲草,但其實high好多,吸幾下佢淨間就收皮比我砌
「等我拎個bong先,你飲唔飲野呀?」
「比杯水我得架啦」
「等我一陣」
我喺間房拎左個bong出離,Rosa好奇咁望住支野
「嘩!咁大支嘅!我之前好似見過啲類似嘅野」
「依家有得試下佢添」
同佢喺露台隊左幾啖,Rosa雙眼嘅眼皮已經下垂,我知道佢已經開始high
「點呀?感覺如何?」
「哈哈 好得意呀 好似所有野都好慢」
「正呀何?」
「幾正呀!」
「多啲上離搵我隊下草啦」
「好呀」
「你幾號電話呀?」
「你打你電話喺我部手機,我打比你啦」
「好呀」
交換左電話之後,我地走番入屋坐左喺梳化度
「Christy仲喺你間房?」
「我睇下佢搞緊咩先」
我入到間房見到Christy訓著左,先不論佢係真訓定假訓,最重要嘅係我可以同Rosa單對單相處,要食都容易得多。
「佢訓著左喎」
「下!有冇搞錯呀~又話陪人,自己又訓左」
「唔緊要啦,佢走寶姐,我地兩個chill下囉」
「好啦」
「你依家high左有啲咩感覺?」
「覺得啲歌好好聽,杯水都好飲啲 哈哈哈 係咪好白痴呀」
「啱架!如果唔係點解啲人會隊草?你有冇發現啲感觀都敏感左?」
我用指尖喺佢大髀慢慢掃了一下
「係咪唔同呀?」
「係喎! 哈哈哈」
我再次喺佢個大髀又掃多下
「哈哈哈 好痕呀~」
「你啲皮膚都好滑喎」
「喂吔~」
「可能我high左啦 哈哈」
「哈哈哈哈 痴線 哈哈」
「你有冇啲咩想high左之後試架?」
「我第一次玩咋 我聽人講食野會好好食」
「係呀 你鍾唔鍾食芝士架?我整左芝士西蘭花喎,你可以試下」
「好喎」
「過離吖」我順勢拖住Rosa隻手。
Rosa食左一嚿之後話
「嘩!真係好好食呀!」
「話左架啦!」
我張開口示意叫佢餵我一口,Rosa餵左我一啖。以我同佢嘅交情,佢會餵我食野,我肯定佢對我都有啲興趣。喺佢叉緊野食嘅時候,我走到佢背後,從後攬住佢條腰。
「慢慢食 睇熱呀」
Rosa並沒有格開我,我知道佢都有心理準備同我再進一步。我從佢嘅頭髮聞到一陣清新嘅洗髮水香味,我用手撥開佢啲頭髮,然後用鼻尖喺佢頸側上下俳迴,一陣陣少女香傳入我鼻中。我老二已經忍唔住硬起上離。
「high左個感覺係咪唔同呢?」我輕聲喺佢耳邊講
「嗯~」
知道佢受落,我攬得佢更緊,老二緊貼住Rosa個屁股。一掂之下,發現原來Rosa個屁股相當好肉。我谷行老二幾下,等佢感受下我老二嘅跳動,用我嘅雄風去引起佢潛在嘅需要。接著,我喺耳仔輕輕錫左幾下,Rosa敏感地震起上離
「啊!」Rosa叫左出離
我借勢攬到佢更緊,從後望到佢條乳溝又深又長,典型大波大蘿嘅微肥女。我再不斷喺佢條頸輕吻,Rosa就開始含蓄地呻吟
「係咪好舒服呀?下?」我問
「嗯~嗯~」
我雙手同時撫摸佢條腰,隔住條裙慢慢伸落佢大腿之間嘅三角位置
又要著返條褲先
扑街!剛剛除咗褲又要著翻!!
隊完草屌閪特別正 試過番唔到轉頭
扑街!剛剛除咗褲又要著翻!!
最好起雙飛啦
樓主係咪諗緊個劇情可以點樣刺激法
唉...其實真係有咩可能呢度停...
唔係計住字數見三百字 五百字就停...
係要個章節完整呀...
樓主幻想下細個睇啲電視劇一集係點樣完,參考下啦
次次一硬就要軟返,你知唔知對個人好唔健康
都除哂褲架啦,竟然停左
個人認為係谷精位停個效果最好
lm
我儲左成個星期睇了 下星期再見
個人認為係谷精位停個效果最好

我唔係講緊除褲著番個啲
我同你認真講完整章節或者有一個突然轉折停
你就話谷精位
你話摸落去,然後突然收到阿玲嘅訊息
咁樣停反而無問題,因為讀者會討論會估係咩事
其實呢個意見唔止我,有幾個巴打都講過幾次,認真意見,唔係著番褲嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞