【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
仆街又停系D19位!
新讀書留名,發覺成日褲都除埋準備打丁的時候先黎停

不過係幾好睇
lm
Lm
Add pol
加油
文呢
LM
文呢
「嗯…做…做咩呀?」Rosa以僅餘嘅矜持作最後嘅「反抗」
依個女人唔講依句都仲好啲,講左令我要佂服佢嘅心更旺更盛。我左手伸上去佢個左胸,右手潛入佢裙內,撫摸佢大髀內側。
「嗯….唔好啦….Christy喺度呀…」Rosa一路講一路扯住佢條短裙嘅小布
如果一個女人口裡說不,但行為上唔作出任何實在嘅反抗,意思就係男人要花更多心思去將佢胯下那朵花蕾綻放。
我咀唇靠近Rosa耳朵,伸出我條濕潤嘅舌頭,喺佢外耳撩動
「啊….啊….唔…..唔….」
喺大麻嘅作用下,我對Rosa每一下嘅觸碰都有更強烈嘅感覺。一個又一個嘅敏感帶都比我不斷挑逗、刺激,Rosa連反抗嘅語句都哼不出半句,四肢變得無力。
Rosa好似一條聽到笛子嘅小蛇一樣扭動身體,磨到我老二又硬又漲
「嗯….嗯….唔好再整我隻耳仔喇….我….我唔得喇!!」Rosa求饒道,然後全身一震。
見到Rosa嘅反應,佢應該就係少數能透過耳仔高潮嘅女性,依種女人可遇不可求,比粉紅色乳頭更罕有,我諗到一個更好嘅方式品嚐依件珍品….
Rosa個奶子都已經比我揉到離哂罩,小小的乳頭凸哂出離。我隔住件衫,用指頭打圈搔佢周邊嘅乳蕾,另一隻手伸入佢跨下一探!厚身嘅蕾絲內褲都已經散發出燙熱嘅濕氣,比我連番進迫嘅攻勢下,Rosa都已經比我攻破最後一道防線。我中指喺佢下陰位置一按,小許淫水立即滲出內褲。我扯低佢條底褲,將佢兩塊陰唇撥開,再有灘淫液撒在我手指上。原來肥厚嘅陰唇將佢啲淫水包裹住,我將手指上嘅淫水均勻地塗濕Rosa嘅外陰,然後將中指同無名指伸入佢緊緻嘅陰穴,再用姆指捽佢粒小豆豆。原本仲好矜持嘅Rosa開始浪叫起上離
「嗯….嗯….嗯….」
我拉低佢條連身裙後嘅拉鏈,解開佢個bra扣,拉低佢條裙,一對奶子呈現喺我眼前。原來Rosa除左耳仔敏感之外,仲係隱性大波嘅品種。我將佢轉到喺我面前,再烏低啜佢粒乳頭,手指抽插佢嘅同時,另一隻手拓住佢屁股。抽插佢嘅手指話咁快已經沾滿淫液,我將Rosa放喺梳化上,就喺依個時候阿Sue從房走出來,準備去厠所。
「阿Sue你去完厠所,出一出廳」我叫道
「咩事 Sir 係咪我做錯野?」
「你冇,總之我喺廳度等你啦」
「哦…」
我走到梳化幫Rosa口交,肥大嫩滑嘅陰唇比我不斷吸啜拉扯,Rosa愈叫愈大聲,畢竟唔係太好男人會幫女人口交吧。聽到厠所傳來沖厠聲,阿Sue步出廳見到我幫Rosa口交,阿Sue呆左企左喺度。
「過離啦!做咩呀?」我命令道
「哦…..」
阿Sue行到我同Rosa身邊,然後問:
「Sir 咩事呀?」
「做咩事呀?」Rosa同時問
「Shuuu….你都唔想嘈醒Christy架嘛?總之我唔會待薄你啦」我對住Rosa講
「阿Sue你跪低」
阿Sue配合咁脆喺我跨前,準備幫我除褲。
「你唔係鍾意睇咸片咩?今日只係比你參與少少!你同我去!」
我伸脷示意叫阿Sue走去舔Rosa個淫穴,阿Sue露出不情願嘅表情。我用嚴厲嘅眼神要佢立即行動,阿Sue膽怯地低頭往Rosa嘅下陰裡去。
「唔好啦!」Rosa擰著頭說
「啊」阿Sue一伸出舌頭往Rosa下陰一舔,Rosa忍唔住叫左下
我脫下褲子,拎出我漲股股嘅肉棒往Rosa口裡遞去
一路望住Rosa皺著眉頭幫我口交,一路望住阿Sue好似小性奴般幫Rosa口交,簡直係人生一大樂事。眼角仲比我睄到阿Sue喺度偷望我條比Rosa含到又硬又直嘅陰莖。
我用手邊揉Rosa個奶子邊挰住佢粒乳頭,Rosa就好似一頭饑餓嘅小畜生在淫叫,什麼矜持、什麼形象都只係過去式。
「咚!」我房門傳來關門聲
休息完嘅Christy走左出廳
「Oh My God!」Christy叫左出離…
cum cum cum
4p
點可以係高潮位停
點可以係高潮位停
一晚live左
一晚live左

多謝支持!啱唔啱口味?

希望個故仔正過高令戰娜娜
加速啦
oh my god
仲未有文
屌又live左
ok
今次就停得幾好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞