【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
說好的今晚
「Sir 啱啱又有人追數叫我還錢…..」
「咁點吖?」
「我….我….想知…你…唔係話..幫我還錢嘛 Sir…..」
「你都幾好笑喎…你依家用我個名、住址做擔保人問人借錢,我係受害者,分分鐘有人上離淋我紅油….你仲意思催我?馮旨幫你還錢?」
「Sir 唔係咁嘅意思啦….咁….Sir… Sir….你話只是我咩都肯做就幫我還錢架嘛…」
「阿Sue 你依家比我搞左一次,我就大拿拿幫你嘔10幾萬幫你還債?有冇咁著數呀?」
「咁…..咁…要點樣先肯幫我?」
「你點都還唔到筆錢架啦,我不如叫大耳窿捉你去做雞啦!」
「唔好呀 唔好呀 Sir 千祈唔好呀!我仲要寄錢番去比我爸爸醫病!」阿Sue講到有啲想喊
「咁好喇….你話比我聽,我點樣可以保証我幫你還完錢,你唔會走佬?」
「我….我….日日比你插啦 Sir….」
「咁樣邊得架,你聽住,我有個方法,由今個月開始你每個月嗰8000蚊人工我直接傳去你印尼屋企人個銀行戶口,比埋你喺印尼個嘅住址證明我。若然你一走…後果大家唔洗多講啦」
「…..哦….明白 Sir」
「有冇異義?」
「冇….Sir…..」
「我買左啲衫、內衣褲比你著,你以後只可以著依啲衫做野!」
阿Sue伸手拎起啲衫
「Sir….好曝露呀….點著呀」
「咁你想點?」
「冇!冇!冇問題 Sir…我會著啦!」
「咁依家我幫你還錢,你應該做啲咩呀?」
「知道 Sir」
「你知咩啫?你知我今日想玩乜咩?」
「唔知….Sir….」
喺阿Sue耷低頭嘅時候,我走過去攬住佢,輕輕錫佢條頸幾下
「係咪覺得我好惡呀依家?」
「…..」
「我知你唔敢講架啦,但你都要知道我冇做錯事,無端端差人十幾萬,我都好惆悵。我又要搵錢番離還錢,我都有情緒架嘛。」
「….嗯」
我兩隻手伸去阿Sue個翹臀上面,輕輕撫摸
「你知啦,喺香港做野幾大壓力先得架…你見我成日都帶啲囡囡上離,你就知我有幾大壓力啦」
「….係….Sir」
我比剛才更大力去揉佢個屁股
「咁你依家除左要幫我做家務之外,減輕我負擔之外,仲有啲咩要做呀?」
「要….要….幫Sir你減壓」
「係呀?咁你要努力喇」
我雙手揸住阿Sue個屁股,伸出舌頭喺佢條頸上游走。離左四個月嘅阿Sue,經過調教後,陣工人除已經冇得七七八八
「離到香港有冇同人曳曳過呀?」
「….冇呀….Sir」
「比日半假你,冇識男仔咩?」
「….冇…」
「點解嘅?係咪因為香港冇咩印尼男人呀?」
「我….我喺印尼有男朋友…..」
「係呀?仲未分開咩?都離左四個月」
我一隻手開始隔住件衫揉阿Sue個胸
「嗯….未….未呀….」
「離左香港冇性需要咩?成日見住我扑野…」
「…咩係扑野呀 Sir」
「即係 ,我地尋日做嗰啲野囉」
「….哦…..」
「咁你有男朋友都同我做啲咁嘅野,喺印尼比人知道左會點架?」
「….唔好呀…唔好比人知呀…..」
我伸條脷入阿Sue口裡去,一隻手揸佢屁股,一隻手揉佢個胸。阿Sue忍唔住呻吟起上離....

阿Sue的新衫
真係今晚
可唔可以繼續 好好睇
你俾J圖都遮唔住你出少咗嘅事實
Sue d 廣東話同香港人一樣咁好
仲有冇?
出多篇先停
你俾J圖都遮唔住你出少咗嘅事實

Agger
pish
咁都屌得落
個男主心理變態

唔夠重口味呀
文喇。。。
文呢
成日覺得印尼妹有陣原始既淫味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞