【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
而家記得都會過來睇下有無文GA
各位巴打,唔好意思,尋日番到都偷笑,搞到好夜。所以出唔到,請見諒

出唔到咁唔老黎
各位巴打,唔好意思,尋日番到都偷笑,搞到好夜。所以出唔到,請見諒

出唔到咁唔老黎

洗唔洗食中藥?

出唔到咁唔老黎

洗唔洗食中藥?

可能要食醫性冷感既藥
又幾好睇 我是來比好評的 支持下樓主
兩個月前既估 以為實唔洗吊癮
點知追左幾個鐘就live左
加油啊
完。
唉 完
完!
等好撚耐啦
又要一個星期啦
有文未有文未
喺屋企抽住喺兩指之間嘅大麻,阿Sue去到我身邊問:
「Sir有冇野比我做呀?」
從阿Sue嘅雙眼我睇得出佢想做嘅「野」就係做愛…係嘅,家務又做完,份糧又拎哂離還債同醫老豆嘅病,冇錢冇社交,唔靠同我扑下野賺下外快,佢邊有錢邊有娛樂….
「冇呀,你做完家務就休息下啦」
阿Sue一臉無奈咁走左入房,而我就一個人坐左喺廳回想番同阿玲前幾日嘅義工活動。唔通…唔通我同阿玲真係要每個星期都去深水埗?每個星期都要去探訪啲少數族裔?個意義係好,不過,我跟本唔係依種人。做義工係孟玄凌峰最唔會做嘅事,因為都冇回報。有邊個從事金融行業嘅人會做一啲冇回報嘅活動?仲要係少數族裔….佢地喺香港嘅意義就係比我地依啲中、上流社會階層嘅人take advantage,幫我地做啲低等工作,一啲我地唔會做嘅野。即使係黑社會,我地都需要佢地入行先有雞、毒品、水貨、鹹碟等嘅安排同出現。對於好似阿玲依啲啱啱出離社會做野嘅人點會明白吖?唔係!應該咁講,即使佢做一世野都唔會明白依個道理,因為骨子裡佢就係依種如此出於污泥而不染嘅人。我同佢跟本就係兩個世界嘅人,我應該比佢認清楚我係一個點樣嘅人嗎?唔好玩啦,佢知道左一定連朋友都冇得做….

「叮」電話收到個短訊
「峰?你係咪唔鍾意同我去做義工呀?」阿玲傳來的短訊
「唔係呀?做咩咁問?」我回覆
「…你依幾日都冇text我嘅」
原來阿玲已經習慣左我每日都會短訊佢嘅模式
「依幾日有啲忙嘛。你今個weekend有咩做呀?」
「星期六冇野做呀,星期日咪做gym囉,你會唔會去呀?」
「會呀,不如我地出去好冇呀?」
「好呀!你想去邊呀?」
可能我太想見佢,我跟本冇諗過做咩就約佢
「我地去行山好冇呀?」我作出一個投其所好嘅提意
「星期日定星期六呀?」
「星期六啦好冇?」
「好呀咁星期六見啦」
「咁暫定1點啦」

星期六下午一點,我接左阿玲去西貢行山。行山係我嘅主義,但個地點係阿玲話事,對於個地方我毫無認識,淨係知道我要帶條泳褲,我諗可能要游下水掛。阿玲由上車開始到西貢都表現得好興奮,好似一個未試過遠行嘅小朋友一樣….
「我有幾個好朋友都去過依個地方,個個都話好靚!我想去好耐架啦」
「係咩?我冇咩講究,因為我都好多年冇行過山」
「你緊係啦,你成日都咁忙….其實你得閒嘅時候鍾意做咩架?」
「吸毒同扑野」我心諗
「冇架,有時睇下書囉」
「哦….點解好似冇聽你講過同朋友出去嘅?」
「因為….因為我冇咩朋友」
「唔信你吖!邊有可能!你社交咁正常!又識煮野食!」
「我好難去交朋友,因為我好難信人。」
「點解我又唔覺嘅?」
「你對於我離講唔一樣」
「點唔一樣啫,我咪又係人一個」
「到喇!我地行咯」
一路上,我地冇提及過剛才嘅話題,阿玲繼續講佢身邊嘅朋友同屋企人嘅趣事,我就繼續好似平時一樣,負責聽負責笑,依個亦都係我最享受同阿玲相處嘅方式。
「嘩!你睇下幾靚!依度應該就係傳說中嘅西灣喇!」阿玲一臉稚氣咁講
眼前依個海灘真係好靚,啲水比起平時去開嘅清、沙比平時去開嘅幼、人比平時去開嘅少,最重要嘅係阿玲鍾意,見到佢笑,我就有一種莫名其妙嘅快樂,係其他女人比唔到我。
阿玲拎起電話不停周圍影,但佢唔似普遍女士咁,要身邊嘅男人影自己擺po,幫自己喺社交媒體塑造女神嘅形象。拍照就係純粹為了留念。
尋日落完雨,今日個天特別藍、特別清。我鋪好沙灘席,除左件衫就攤左喺度接受太陽嘅洗禮。
「路程咁短嘅?行完架啦?」我問
「依度係其中一部份咋,淨間我地可以行山路去跳水!附近有個崖好出名,好多人去跳架!」
「哦~咁我地淨間去啦」
阿玲影完相之後,走到我鋪好嘅沙灘席,脫去上身嘅背心。穿上比堅尼嘅阿玲皮膚𠵍白,身上半條毛都見唔到,身材同我第一次喺健身室見到佢嘅印象一樣,偏瘦但應有肉嘅地方都有肉。阿玲對胸比我想像中大,目測應該有C cup,個屁股唔大,但又白又翹,就好似兩個圓圓嘅饅頭一樣。令一向都對阿玲冇任何幻想嘅我都忍唔住望。望都算,可恨嘅係,我竟然內心生了邪念,有想喺沙灘佂服阿玲嘅衝動….

出唔到咁唔老黎

洗唔洗食中藥?

可能要食醫性冷感既藥

哈哈 一定要啦我
兩個月前既估 以為實唔洗吊癮
點知追左幾個鐘就live左
加油啊

多謝你番離繼續支持
等好撚耐啦

出左故啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞