[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#77 咩MOON都冇貨

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有冇熟LG mon既巴絲打知道邊款有type c叉電(60W或以上)&輸入 + 有maxx audio(呢個feature夠我用,唔洗額外擺喇叭)?
近日,戴爾在其網上商店中加入了全新的UltraSharp系列顯示器。27寸4K分辨的戴爾U2723QE顯示器售價779.99美元,而32寸4K解析度的U3223QE則售價1149.99美元。
ips black咁貴
繼續乾等4k 60hz ps5/文書/睇戲 10k budget
想請教下我個mon得一個hdmi插口
但要同時用switch/ps5/apple tv

有冇咩switch可以滿足4k 60hz?
香港問dell sales可能做到五千啩
27吋原價換算都係六千港紙
有冇25 吋靚mon 介紹?144hz以上 budget 3k以下
用緊27吋2k 曲mon 但張枱太淺 望到眼殘
42同48冇evo

我想問有冇人用緊 Ollin 瑩膜支架?
諗緊呢幾隻
LG 27GP850-B $3500
ACER XV272U Pbmiiprzx $3100
ASUS TUF Gaming VG27AQL1A $3500
2K 144hz 仲有冇咩好選擇? 好難揀呀
可惜… 最衰Sony 冇free sync
價錢又未有 好難等
同問
BTW 見到LG/MSI有啲早兩年嘅款但平些少,係咪都唔suggest?
買c2, 始終第二代, 有gaming 基礎
有冇消息Dell U2723QE 幾時開賣
香港 2X/2
官網係唔係已經可以買 會唔會快過2X/2送到
點解 香港唔比買?
想等OLED
雖然手上隻DELL都滿三歲了
咁我等多幾日,再睇吓到時Online sell 個價
想問 32inch 144hz或以上 mon 有咩推薦
買s2722qc定等u2723qe好
想問下各位師兄對Samsung G5有咩睇法
見一樓嘅list都好似未有寫,不過略知一二係samsung嘅panel好似係幾出色
小弟都想試玩下曲moon,請問各位師兄差唔多價位仲會考慮邊款??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞