[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#77 咩MOON都冇貨

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
咁搞法lg 部C2 分分鐘都兇多吉少...
3K budget 既27吋或以上4K可掛牆既 16:9 Mon (WFH/睇戲用)
腦場X田就quote左 Philips 288E2A
除左Philips, 仲有無其他好選擇

P.S:
唔要AOC既mon
用過一次,造工好差
1萬5 真係 買張 3080 / 3090好過
如果佢全球同步個價都冇咩野...
但佢台灣hkd萬1
支國hkd萬2
香港成hkd萬5
咁撚樣太大對比..
佢真係分明撚9香港人 情願唔要佢個保養 都唔益佢
差價4千夠買多個mon
Aw3423dw 都唔洗咁貴 仲要三年保烙印
不過16:9既32寸同27寸要等到幾時
lets pg32uqx? 22000
我本身target 一係x32fp 一係Lg c2 42
依家等lg c2 42 咩價位
lg c2 42 希望下個月有消息啦
想問問
如果rtx 2070s 既話 推唔推到 32吋曲mon既 144hz?
重點係咩解像度...
3440X1440 ??
打電莖應該冇問題
3A唔好諗咁多
想問下2k 144mon ips 四千budget 有邊部推薦?
見部部spec差唔太多
1070又推唔推到?
正常3d online game 睇戲 /槍驚 無問題Q_Q?
27吋芒
主要打機(非FPS) 同執相
有咩推介?

今日買咗ex2150s,但有條藍線,想問下係咪個mon本身有問題

今日買咗ex2150s,但有條藍線,想問下係咪個mon本身有問題
USD779.99
HKD8549

online sale報幾多?
你唔玩次世代console同唔係打電莖就冇問題
Dell HK個價正常過Acer好撚多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞