[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#77 咩MOON都冇貨

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
會唔會有巴打一齊買 x32fp 台水?
主要想睇 Youtube,Netflix 4K
VG289Q 係咪平價 首選
想睇下lg部42 oled先再決定...
如果相同 價錢 Pg23uqxe x32fp 大家推邊隻
希望Samsung 下年可以出oled 27/32寸 mon

最好dell 外星人保養

今年應該都冇機
睇埋review先揀到
但一定唔會同價 pg32uqxe有g-sync模組本身都貴一截
再加埋rog信仰
貴到不敢想像
搵左好耐都搵唔到
我想問下市面上係咪無4K 120hz 以上 1500r/1000r moon 賣
點解好似無咩人討論GIGABYTE MOM?
好易出事
我想換左moon先玩eldenring
Budget 2-2.5k 打csgo apex多,有時睇吓Netflix,cpu 12500,顯示卡2060 super,想要144hz以上嘅mon,巴打們有咩建議
如果唔睇價錢 pg32uqxe係咪屌打x32fp
唔覺
主要差個g-sync模組
有冇咁痴線呀...
同價錢
£1,399 即係香港萬4-5?
Samsung g8
但未上市

希望出果時平過2皮野
dell u2723qe
$4850 買唔買得過
呢兩個品牌響呢度都似乎係不受歡迎
我其實都想買21:9 Moon
暫時睇中AOC U34G3X,貪佢係用IPS 144Hz
不過問過好多問都話冇貨,更加話唔知幾時有下一水
好似話京東方出唔到Panel貨
用過覺得點
我本身得MacBook,就咁射上去個mon會唔會畫質差啲
同埋想問下點解買HE唔買H,係咪都係因為個usb c hub
有無人用緊asus pa32ucx-pk
想知有冇伏
想問下AOC 28" 4K Gaming Monitor U28G2X呢隻如何
中資冇野了
多加少少買到PA32UCG 120hz
我去黃金見有u34g3x,本身想睇下gigabyte 同u34g3x有咩分別,點知個sales 推cu34g3s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞