[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#77 咩MOON都冇貨

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
買dell邊會有人唔經online sales
2皮買個無2.1又真係幾唔抵
https://www.cerberushk.com/product-page/fn272165
呢部IPS面板2K刷新率165HZ先2千頭 買唔買得過?但唔係大品牌
本身等pg32uqx
然後話出x32fp
點知賣萬五
換個moon都咁煩
但上半年同規格尺吋(27至32吋 4k144 minled hdmi2.1)又好似冇咩得揀
繼續用1k mon 做等等黨
電腦MON黎講 32吋同42吋差好遠喎
Acer X32 FP
官網有得訂了
港紙$15298
台灣賣緊新台幣$39999
https://store.acer.com/zh-hk/miniled-acer-predator-x32-fp-4k-gaming-monitor
我ps5都會用...所以其實42 都冇所謂
一路都覺得dell官網個價好神奇啫
14000都買得落
15298真係叫佢食撚屎算
佢係咪覺得香港人唔知大陸同台灣價位先咁撚狼...
你話唔同國家有唔同特別function 就話姐..好似某D 電視咁...
萬五真係要搵個理由先可以說服自己買
早買早享受,不過冇驚啱玩,冇片啱睇
要早買 pg32uqx個時我就買左啦
事實上係香港買家唔介意,搶屎咁,加上啲仆街商家佬錢就識賺,出貨慢保養閪,正一姣婆遇着脂粉客
HDMI2.1要著先啦
而家好似平咗
是 22000左右
但無hdmi2.1
駁PC可以唔駛2.1
遲啲可能會駁xboxsx/ps5
有冇講幾時有貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞