[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#77 咩MOON都冇貨

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
想問下部laptop係1650ti基本上係唔係都用唔著4k mon?
平時laptop都係睇youtube同Netflix多, 好少用laptop打機, 就算打都唔係咩大作game or FPS, 或者都係用PS4打多. 係咪2k mon都足夠?
Dell S2722DC好定有其他更好選擇? 最好3千內
想知dell u2720q 同 LG 27UP850-w
巴絲們會點揀
同埋如果差唔多價位有咩推介
想問work訓home 文書mon ,會打lol ,筆直~2K 會有咩推介
用消費劵直接用黎買lg 部42 oled 算
u2723qe 4899
有10k 諗緊屌唔屌行x32fp
唔通真係要含淚屌落去
其他牌子d mini led幾時出
metoo all in 42 oled
有WFH需要嘅直屌x32fp算
一條type c搞掂哂
3080Ti 平時都係睇吓片睇吓戲 會用HDR
想問如果買4K 144hz 係咪都係盡量揀mini LED
有冇啲咩推介
見到消費券想換mon
見到好似得x32 fp 同 PG32UQX 比較好
價錢上好似X32fp 好啲
暫時都係呢兩部
放到大尺寸+識用OLED 可以考慮C2 42
無貨
不過都唔知X32fp幾時先有得買
三叔呢部 唔知幾時出
Samsung Neo G8 (S32BG75) 32” 4K 165Hz 1ms VA FreeSync, 1196-zone, HDMI 2.1, 1000R
依部本身都好期待...見到港代理咁仆街就放棄了
平面就好
打fifa睇netflix FHD 24inch 有冇邊部妹推介
廿巴
10000消費卷 買x32fp 定等pg32uqxe好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞