[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#77 咩MOON都冇貨

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
玩3A大作多咪PG32UQX
PVP多咪X32FP
dell online sales
PG32UQX可以唔洗買GPU
巴打
Acer而家 XV272U P 做緊$2598….
佢啲spec 咁好做到咁平….,有冇巴打知係唔係伏
如果pg32uqxe係咪好啲
34 21:9 IPS黎講
34GN850係咪最抵屌
有冇其他差唔多既?
法奧冇貨
出面又貴成千蚊 又唔想托返去咁辛苦
求救
琴日買咗ASUS隻VG258QR mon 165hz 0.5ms
電腦spec: Geforce gtx 1060 6gb
返到嚟去NVIDIA Control Panel轉165hz轉唔到
一禁套用就黑mon等多陣就話displayport no signal 之後彈返去default

應該要點搞
Pish🙇🏻‍♂️
其實dell點解要set到個價咁高然後要自己online 問sales
想問下PS5 Mon 大家有無咩推薦
我想買 Monitor Arms

而家睇緊
1. Ergotron LX HKD 1,230
2. Ergotron MXV HKD 1,260
3. Ergotron HX HKD 2,210
4. Ollin HKD 1,916

我一個 27 吋 Monitor (4.5 KG)
我想問下邊個比較好?
唔係好識選擇呢類型產品
有無ching用緊macbook pro駁mon?

本身想買u2720q但我呢邊無呢個款
dell S2722Q呢款會唔會差好遠?

定係其實macbook駁 ultrasharp最好呢?

我主要都係dup code, 其實係咪唔洗去到ultrasharp?
郁得最順應該係Ollin但9kg以下
HX比超大mon用可以去到19kg
LX有支棍可以上高D
MXV即係普通款
btw想平D可以搵Amazon Basics
同LX同一個模但平幾舊
有錢唔想煩直接Ollin or HX
我都想知 個價根本趕緊客
差個p3色
u2720q有繼後機u2723qe 更高對比度
34 21:9吋應該無對手
不過依家做唔返六千尾
因為代理加咗價
12月嗰時我諗住去黃金買無貨
個sales姐姐話我知
下批貨開始就會加一千
最後我要掃哂成個SSP
先揾到間舖有現貨仲係六千尾
岩岩買左m28u
請問係指質量定其他,因為佢個價好吸引
等多一個月 aw3423dw
pg32uqx會好少少
但halo都係明顯
mass?
係誠哥度買咗g9 neo,,天日送貨,有冇咩注意要check
我當副mon無咩感覺
最緊要係幫到部laptop叉電插少個插頭

主Mon係U2717D, 唔係咁時候會長睇副mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞