[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#77 咩MOON都冇貨

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
平時剩係睇NETFLIX 執下相 打機唔會玩槍GAME
有部MAC MINI 同NUC
咁想問 ASUS PA279CV 27” 定係 DELL U2718Q 27 好D

謝謝
香港買芒除左黃金仲有邊度好
想衝eve spectrum算
可以信用卡買
主要打apex csgo pubg 1080p 要144
可能會玩2k 大作 60hz
有沒邊款$3000以下推介,想穩曲面27吋
我見G5特價$2200 買唔買得過?
邊到有得買 聽講好多bug
官網
VESA DisplayHDR=Scam

https://youtu.be/_ohhXyPGzWs
eve spectrum個名臭晒架喎
隨時拖你一年先交貨
不過HU而家先屌
遲左d
U2718Q舊款而且有災情 直接skip
PA279CV Calman Verified理論上出廠色準比較好
Acer Predator X27s

請問呢隻 mon 有冇消息幾時會出?
42呢
唔見有

BTW香港10算都算平
訂左隻pg279qm

個座好阻掟

想問我個Mon係咪無得救了
用緊 LG 29UM59-P (都好似幾年前買落)

冇穿冇爛,但D MON睇野刷新率唔夠同色唔夠靚

想用HKD $2XXX~3XXX 享受下新D既科技
想要2K MON + 120hz以上, (27~3X 吋)
依家用緊2080S 顯示卡, 想換個靚MON發揮下效能...
求推介平靚正MON
點解未有42....
唔知幾錢呢
以x32fp個spec插firetv係未開到disney4k
見個fd就算4k+hdr10都係得imax
想請教下
27吋Mon,80%執相,20%睇戲/youtube,budget $8000左右
有冇咩型號可以推介?
48萬5既話 42應該都唔平得去邊
想買
想買BenQ PD3420Q DesignVue Designer 34" 21:9 HDR IPS Monitor
有無人知香港有無得買?如果有又幾多錢?
定要amazon 寄香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞