[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
會唔會係每降1%電就lag一lag嗰個bug呀?
唔係 係大多數時間都打唔到d note 似感應或者multi-touch問題 最大機會其實係mon貼 遲d試吓唔痴貼打唔打到
自膠 原來校錯左個速度
apple 果條冇問題
有冇人update咗magisk 24
Google store買係咪無得簡必須簽收?
用緊Zorloo Ztella都OK,暫時未有問題
靚野。師兄對佢音質有咩評價?
我好低能架,只係將啲買返嚟嘅CD轉做flac(16bit/44khz)嚟聽,所以未用盡個DAC,未聽得出好大分別,但好似好咗少少嘅
我臨訓前用普通耳機,dac貴一截用唔著。
平時用sony bt wireless.
考慮緊新年後入手

想問係唔係6 同6 Pro自拍都有0.7x至4x變焦?

另外美版同日版分別係唔係得影相果下聲?

謝謝
Amazon 都係集運?
好似唔見有呢個option?
但有都無用 fedex個人話隔離倉簽收左 就算有都係作個名比你
係 Amazon + BNS, 安心好多
P6 前鏡 84degree vs 94 degree on P6P
後鏡得P6P 有4x telephoto
regular 6 就 digital zoom 到7倍
ultra wide 兩部都有
大路嘢官網都有寫
作名,到時追究上嚟搞到佢自己
P6有種感覺越用越好用既feel
利申十二月買
感謝巴打
佢個對話氣泡好廢
一時拉去X都del唔到
一pop就dim moon
仲要橫擺個dim剩係dim9成
點解可以咁廢
領域賣的係咩版?

除左5g 同 volte 用唔到
仲有乜問題??

btw volte 係通話時用得著only ?

應該冇

想問下大家有冇off screen方法介紹?
之前用samsung可以home screen double tap off screen好方便
唔想按power button
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞