[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
你地以前d pixel換電係咪都係去先達搞
有冇人部機成日有鬼手
請問邊間想買
有冇人覺得pixel 6喇叭麻麻地 唔太夠聲同集中
set左單聲道就好d
咩叫鬼手
冇掂部機但部機會自己swipe同禁mon
重會成個mon死咗 touch screen冇哂反應 得啲power button用到
要幾分鐘先正常返
今次垃圾到
邊部機?
P6
第一批買?
我部p6嘅Google assistant成日死機
係呀 google assistant好少用
不過成日自己彈出黎
下次真係未必再買
停用左佢囉 我都唔用
佢有個大缺點係裝置內嘅相片先有folder 一用其他device冇得用folder睇返 要用timeline揾相
有冇4a巴打update完an12,用後鏡頭會黑屏/勁窒,然後crash?

試過移除camera updates同factory reset都唔得,有冇辦法解決?
pixel有冇內置錄影功能? 想錄手機mon個畫面

拉兩吓落嚟,自己搵吓!
講開相機,想問問你哋個gcam zoom係一粒掣定係左右推?

我記得之前係掣,唔知邊次update後變咗左右推,想轉返用掣但唔見setting有得較
開左accessibility shortcut會變slidebar
好似係
真係!唔該晒!
啱啱拎咗部6 pro,但係我搵唔到themed icon嗰個選項,有冇人知道要係邊度開
入settings之後去桌布和樣式之後碌落去就有我係5仔,6應該都係一樣?
已經最新?定你啱啱先update 12?
多謝師兄回覆,啱啱就係係依版冇,上reddit睇好似係bug重開完冇事了
4a裸跑跌爆mon有紫班
師兄有咩好介紹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞