[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
其實不如揾部第一代, backup 相免費。500蚊左右就有。
32gb 旋轉我見到有。
128gb就好少見。
同埋通常係黑色。
終於收到美森買既pxiel 6 pro
開心使用中
可能我唔打機 無乜問題
我都係,暫時無太大問題。
想問pixel 6 點飛線我係phone app setting 搵唔到call forward , 已update 1月 係咪唔見咗?
setting -> calls-> call forwarding
定有次update 完消失左?
再唔得可以用返 code 飛線, 如**61 果啲。
1月個update 前未留意 但今日想飛線就搵唔到 google 過都係舊version 教學 我都試試巴打個方法先
咁多位巴打想問下上美馬買好定台灣GOOGLE SORE再轉運好
美森個好處係大型集運無block 如B字頭果間,但運香港時間有時講緣份。早幾日有位巴絲話20號入倉過年果幾日都無消息。但我21號入倉31號到 (雖然都要過年後先有機).
台 google store 好似block 部份集運,而部分集運唔運有電池的產品。加上台版貴過美版,如果你用DHL果啲運,個差距會更大。
如果巴打你只需要128gb pro 黑,不妨留意下旋轉。暫時最平 7299, 佢都唔多水位賺你 (除左信用卡積分).
美森有好多比人偷機
4a個殼既角無啦啦裂左
無野了 自膠 睇錯6pro
coral 220205OTA
ok麻煩晒2 位
Final
Pixel 3XL 個patch得12mb
更完都冇乜分别
要繼續觀察下 拉左noti落黎 左上角個日期會唔會比個notch食左
如果仲係冇fix就...
冇fix,呢個我都有report過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞