[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔想改習慣 大部份人都褲袋解鎖啦
你照開"Always show time and info" 但 開 battery saver
佢唔會長著Mon, 冇著mon既解鎖速度就變番正常
1秒到姐
不過係慢過之前
我已經換返5a
Google都cls
用緊咩mon貼

老實講我就算係上年年尾入手未有update嗰陣大部分時間都係1 take pass
係得前排天氣最乾燥嗰幾日試極都試唔到
冇用貼 太陽底下完全唔得
同埋做完嘢隻手污糟少少都唔得
隻手少少濕都已經唔得
依家個溫度係咪無得set死香港?
成日show日本溫度
有冇人想收pixel 6 pro黃色128gb?等唔切更新了
https://t.me/Bshejbdb
有冇人記者上次delay幾耐
有冇人記得上次delay幾耐
1 week
直接開always show time and info算
battery saver 有background app限制
Update 完部機好似反應慢佐咁
scroll down 又好似少少遲緩, d animation 又好似慢佐, unlock 部機又有遲緩咁...
利申5a
第一個update (December) 好似delay 左2星期
1x 號先出
光學係咁架啦
flash image 一定冇晒
但退beta 更新做stable 應該唔會掛
我pixel 3 都係咁上 一係做咗backup先
有咩冬瓜豆腐都可以recovery
有冇人呢排部相機會out focus 得好犀利
近焦?
一開camera 就out fo
要隔幾秒再click object 先對到
我WIFI冇乜事,只係出街長期Edge🥲
5仔升唔升好?
unlock時個著mon慢咗 其他差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞