[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
PIXEL 5A 搵唔到個公司個隱藏WIFI..同時另一部IPHONE就得..
之前用開PIXEL 3都無問題..名稱密碼正確..已試刪除再加再重開都唔得..
但返屋企又連到自己個WIFI..
已解決..原來揀漏咗個隱藏的網絡選項
好似三月可以上12L
12l 好過12?
睇Reddit講smooth好多 bug少d 等三月先知有冇得上
救命... 個藍芽好似神州地.. 手錶同耳機都pair唔到
居然
但依家用落已經好順無咩bug
6 pro 係beta網登記咗2日都收唔到
我嗰陣第一次enroll完佢自動取消左
再enroll多次先得
跟住再即刻search已經收到ota
如果你二月中update左次就收唔到
更新咗2月
一直覺得 Gboard 速成個揀字排順序同關聯詞好on,啱啱先發現原來我 language 一直揀左 Chinese Traditional,要揀返 Cantonese 先正常返
揀繁體中文(香港)會唔會好d 揀粵語(香港),d野變晒英文
講開又講 係部分app先會
eg Whatsapp
不定期變做英文 reboot又變返中文
Signal就直接廣東話Interface
有冇人都係咁
下代可唔可以唔好再用***做底

Samsung Galaxy S22 Ultra: Snapdragon vs Exynos
https://www.youtube.com/watch?v=V2TqwOj15Sw
我都係signal直接係廣東話版
set咗 language係Cantonese先再English,所以部份英文都正常
影相邊位嘅文字會blur咗,有冇解決辦法?
po張相嚟望望
p6/6pro? 大底 大光圈死症嚟

咁樣
唯有離遠啲影
network standby 都係食好多電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞