[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想問an12 有咩新gesture?
而家買5定6好
之前用開An機但未用過親生仔
想問吓香港有冇舖頭可以拎上手試?
或者at least可以望吓/掂吓個真身?
去過X域問,連盒都唔肯開畀你睇
我呢啲老土窮撚慣咗拎住部demo撚一大輪先買。
而家實機都未見過就買,好難說服到自己...
一定唔關硬件事
先達間三禾有得試
等左幾個月 依家買6 邊到最抵? 見美馬仲未有
pixel stand 2好唔好用?
唔知幾時出,我都keep住部chromebook先
更新得好密下
pixel root左係咪可以隨時unroot返?
可以還原未root之前一樣?功能都唔會有影響?
唔該ching
今晚去咗有得試,細6有齊美台日版三隻色
唔佔WOW左未...
https://www.youtube.com/watch?v=NFmMOQJvtk8
跟左呢條片做哂D STEP...個解鎖快左好撚多
1. Increase touch sensitivity
2. 加多次同一隻手指, 會無咁易FAIL
3. Animation scale, 全部教到.5 OR OFF
*同埋岩岩CHECK番先發覺無開到90HZ...開左順好多..自己ON9左兩個月
美馬送美國有wo
應係揀集運先 買完送去集運倉地址 就會有原價pixel
pixel 6 13 dp好似仲順過12L beta 3
尤其過場動畫
各位想問下,我而家用緊pixel 4xl, 但仲係android 10, 想問12出左咁耐, 係咪應該穩定,升上去應該冇咩問題?
128分別幾錢
用pixel唔升An你買嚟做乜鳩???
原來咁玩 唔該師兄
日版平一舊
12個 UI介面唔同,建議你唔好升啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞