[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有 so far我部冇咩野 但如果係好常用office產品就要諗清楚
但有人話個hinge有問題 會鬆 唔肯定diy整唔整到
點解常用office產品要諗清楚嘅????
本身翻工日日都要用office產品
因為濕鳩office得online version佢連app唔俾chrome os用佢online version又冇web app

除非你用google doc嗰啲都得啦
指紋我就無咩所謂 因為我都未試過快嘅指紋
入手6仔了,CH用咩耳機? 同Air pods 相容有冇問題
唔係快慢問題 問題係成日scan唔到
用過1,2,5a都冇問題
有rear fingerprint sensor就最好
sony個隻側邊指紋同埋三星嘅超聲波係快到PK
果陣全世界都話三星超聲波指紋又慢又唔安全 定依家第2代改善左好多
改善左好多
唉 我宜家部電話咪係咁 我都已經習慣咗
反而我覺得Pixel 6有機會好過我宜家
聽日(March 7)嘅update大概幾時會收到?
join咗12L beta嘅會唔會冇得更
8號瞓醒應該就有 但啲人話未必係12L? 咁可能12L beta3 user無得升住
6pro光學指紋recognize唔到係咪硬件問題嚟
我自己部細6 /細3 由辨認到解鎖
準繩同速度都一樣
美馬見到兩隻貼

OMOTON 玻璃貼/ Supershieldz軟貼
有冇巴打用過
https://developer.android.com/about/versions/12/12L/overview

12L剩係寫左beta 3之後就有final,但唔知係咪三月
Q1 2022 Final release
想問下5a相機係咪無得用motion mode同magic eraser
6p定6

如果6p,你又有心係美馬買,睇埋whitestone dome,有晒工具貼,好簡單
唔知5月出個隻錶係咩樣
咁啱 啱啱睇緊dome 想問有冇巴有興趣夾
個野39蚊 要49蚊先免費直送
但係日日用酒精抹塊39美貼又好似好on9抹兩抹乜coating都冇曬
好期待今日一起身就有update
但應該要到聽日淩晨兩點
跟番Google個時區嘅話
好心畀夠8GB
咁咪同pixel 6 冇分別咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞