[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
你講5a定nexus?
我啲nexus機壞晒啦
我個n5背板啲膠溶咗
平時睇到相想share畀朋友我多數都係向上推一下 之後出去睇開緊幾多個app嗰個位已經可以sense到張圖 仲可以揀分享出去 唔知點解轉咗6pro分享唔到 唔知大家明唔明我講乜
補充 應該淨係share唔到去tg signal嗰d都仲做到
平時成日用呢個功能 貪佢唔洗好似手動cap圖咁儲存晒落手機到遲d又要翻手del返
心諗 有人買幾部番黎 拎去賣比唔駛用時間等又盛既人都比人插
簡單做法就 唔賣 等一大排由佢自己搞

十一月出既機 宜家都二月中 重講點買
有信仰就一早出去同人收部機 快手用埋 保養咪又係跟google
老老豆豆我就係某連鎖水貨店買, 相比細鋪係貴近一千, 但人地比18個月保養我
有朋友之前係同一間野買4A, 保養期內壞左, 間野真係有換比佢

如果間野收得貴D, 但比返其他service你, 我覺得都fair
apple care都要加錢啦
領x?
估你唔到,有得換又唔錯
速度 時間 所謂有保養 或搵到google 保 都係係香港比多D買得過既原因

當然有人格到最平買 就個人選擇黎既
是但 tsla 一兩日 就有番個數
鬼域咁好死, 咁多年終於良心發現
宜家pixel 6喺香港係咪無任何辦法用到volte/5g?
上xda睇過好似無
如果咁均真又可以考慮考慮
如果有我都立即轉左
反而5/4a呢類高通u嘅機就有辦法搞到
正喎
點解會溶

而家我果部仲好地地
唔知點解d人評價鬼域咁差
係葵廣見到5 賣4600$ 有d心郁郁
6都係呢個價 買6啦
硬件上頻譜唔啱好似係, 以前有iphone 5一出嗰時都好似有類似情況
如果香港轉頻就可能解決到
btw wifi calling都用唔到
有乜用途
之前明明用default cam app自動出 qr link. 今日用黎用去都唔出。啞左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞