[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
P6 (定新版googal cam) 一隊埋去就認到, 舊機可能要幾秒
啱啱試都仲得
再唔係就試下long press on the qr code/開Google lens(home screen 右下)?

黎緊An13有shortcut 直接開qr reader mode
用開pixel 3, 諗緊買5a定6
6解鎖係咪要喚醒部機先感應到指紋?

睇數據就一般
5a真核電
唔怕食電較AOD就得
想問唔同地區既pixel有乜分別?
日版影相有聲
森林pixel3翻新機1千蚊買唔買得過
香港啲水貨舖全新先1250
用左好多年an機, 接受唔到ios所以iphone免問
之前用緊xperia 1就算轉上1iii都無換新機嘅感覺
睇中佢自家CPU, 同埋影夜景相真係靚
android 12嘅gesture好方便
而家用落真係覺得自己換左新電話
想問下大家有冇辦法可以令所有notification 統一stock 嘅style
我sony1mk2轉pixel 5A好撚爽
電量超好
有冇人pixel 6 unlock部機會有個黑色長方形
有冇details
reboot部機幾日之後又會出返嚟
唔知係咪跌壞咗個mon
更新完share wifi會斷線
好奇點解香港間間都入美日水,無間入澳洲水?
你哋會唔會長開120Hz?
Also want to know
其實我想知佢地點樣可以上到18 個鐘
幾個鐘都無電啦下話
依啲真係唔知要點理解

我自己用6 Pro 起碼長氣過4XL 1.5-2倍
鐘數呢啲根本唔準 參考下算
battery health 104%
screen on >5hr
利申唔打機
你講下好啦
我Pixel 4 XL由啱啱買4hr抆水5hr sot
到而家勉強有3.5hr sot
重來都唔覺佢襟
香港人難服侍 因為有稅就話人貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞