[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
戴住口罩un唔unlock到
Nope
收咗部p6 pro
個指紋唔係普通廢 係好撚廢
已經冇mon貼 set咗幾個print
堂堂Pixel 首席打手竟然仲用緊Pixel 3XL
係咪新嗰啲Pixel太垃圾唔敢換
最近轉咗pixel 6 pro,想問個防垃圾來電功能係咪廢咗?
明明用pixel 3時呢個功能超好用
用咗兩個幾月
日日就等佢update個指紋可以百屌成材
過多幾日s22出就換撚咗佢
明明每個角度都set咗一次 都係唔得
掂下部機個mon又無啦啦自己著
舊電今朝8點用 冇打機而家得返58
signal斷過一次要reboot返先打到電話
當初iphone11轉感覺p5超好
但p6系列整體個體驗係幾差下
一皮有使用限期
真係垃圾到咁咩.我部3XL 岩岩變撚左磚..早2日先ORDER 左部6 PRO...如果慢過3XL我應該唔會再用佢個指紋

個system食成20GB可以點處理,碌咗好耐reddit剩係得factory reset,但係又冇第2部機同電腦去backup

7 Pro

好似6條bar好睇啲
慢我仲接受到 問題成日unlock唔到

有冇人知流動網絡點解食咁多電
已經set咗lte
之前用5都未試過咁快冇電 未到夜晚而家得返30
自從二月更新後就倒水嚴重咗,不過都好過斷線嘅
7仔仲係用rigid oled
我淨係想知7個個fingerr sensor 仲係唔係6/ 6 pro個個
佢個二月更新真係做乜鳩
整完之後唔覺有顯著改善但問題就越黎越多
尤其用電
The retail Galaxy S22 Ultra with Exynos has performance and display issues
https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s22-exynos-performance-display-issues/

tensor 2
過多兩年仲未有5G,我諗都未必再有信仰,直接換其他牌子算了
有冇人知Pixel 6 美版香港邊度有價錢合理嘅現貨買
啱先部電話開唔到機 急需新嘅電話用

有冇人知部p6突然間收唔到訊息係發生緊咩事?
對面set左唔準覆 不嬲都有啲sms係咁
但之前下面個msg好似係寫disabled 定咩
我啱啱開都轉左你嗰個msg 寫到好易令人誤會
行a/b partition係咁大你reset完都一樣架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞