[親生仔] Google Pixel 討論區 (77)爆post唔開post..

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
你用咩叉開?

我用隻100W gan 3c 1a叉,唔覺得慢喎
去叉機po睇下,一部機用嘅,買隻細細地30W都夠晒pixel用
原廠火牛 PD2.0 18W叉電 我自己覺得幾快 當然市面上好多手機個快叉快過佢
仲用緊nexus 5x跟機嗰隻
請問HODA 6pro 貼邊到有賣?
即係無啦

Pixel 6 Pro was never dropped, but the main lens indside is cracked.
https://support.google.com/pixelphone/thread/135903826/pixel-6-pro-was-never-dropped-but-the-main-lens-indside-is-cracked?hl=en

我中左呢個
有呀, 我中坐recovery bug, 但香港邊度有得整
用緊okay
謝謝
邊位戴帽p6巴打喺巴士上層衝落去 落唔到車
notebook隻牛
差啲睇錯仲用緊nexus 5x
dllm又冇3xl又要下個月
仲健在咁好.... 我部又係中左 d 普遍問題 boot 唔到了..
其實好中意部 5x, 雖然有得整甚至加 ram ... , 但算了.
google d 野真係....
我都係森林買左部6 pro,唔知要等幾耐
我部5X依家變咗安心電話,仲有佢價值係度
部3a usb位開始鬆
希望等到6a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞