(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區142 新手問野請睇#1

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
當你真係練到推到90磅 你都唔會想home尖
所以完全無需要咁重
佢pua你姐
你夠可以話個胸有d先係女人

美國啲dating apps都係要求鬼佬有183
你條女想要185 人唔笑狗都吠
明白哂咁如果要買嘅話有冇推薦嘅牌子/渠道?因為本人係仲係學生,冇太多錢負擔大牌子,有冇邊隻係高CP值嘅啞鈴推薦,等我可以撐到開返gym
就算你依家淘寶都未必趕得切 因為新年
但你上online shop又要比多幾舊水,仲要等差唔多成個月
結論都係唔好買啦反正你新手 好快過
最大問題係
NASM 官網見你地址係香港,會月唔比你直接報名
會彈返香港間Oxx 你,要搵返佢搞
幾年前想考下佢張PES,經Oxx 要無啦啦比多幾千蚊
hknbf physique novice 1st
karl 食 1200 cls
咁弱智 個地址有咩用 寄cert?
如果唔會寄野真係9填算

有外國朋友用佢地址收證書會好d
如果唔要張實體,求其填個都得既
同埋考親ncca認證既 考試,不論咩類型都要去指定電腦中心考
考親都幾嚴,件衫/件褸有d字都要除或姐左去
唔比戴帽定要除帽檢查,我當年去灣仔間電腦中心考cscs 連眼鏡都要除黎比佢睇下
玩下膠都起晒鋼咁
home gym如果推90磅
我反而係驚推推下甩舊餅出黎好大穫
Carousell 揾二手?
打roid打到腦萎縮?
真係好憎d口罩撚
唔講唔知仲以為而家係03年咁嚴重
做gym戴口罩真係好辛苦
尤其係操腳個陣
真係無撚腦屌你咁撚驚中招就應該咪撚做gym唔係覺得係gym戴個口罩真係防到呀?摸一摸塊面,去個廁所都賴撚晒嘢啦
咁撚信科學唔該聽下港大高本恩教授講啦 作地個研究話戴口罩得40-60%左右保護率
咁撚驚應該唔好出街
根本戴口罩而家完全係戴俾人睇

生喺大髀外側度,想問吓依啲係咪叫成長紋?google查左少少,好似話係代表運動過量,係咪要停一陣唔好練腳住?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞