(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區142 新手問野請睇#1

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
有frd想出大專組
但呢個機構搞得應該有藥物放題
玩呢個定係Nbf穩陣啲
有錢可賺,一定熱烈
我絕對唔反對人用藥,但前題你要準備好一筆相當大既金錢去承受你日後既副作用,好多Mr o退左役都講返個事實同後果出黎,Dorian Yates既訪問講最多

唔會有正確用藥既出現,因為當你行過第一個cycle,身型突變就會有虛榮心既出現,只會愈用愈多,作為過來人,你想追夢唔緊要,前題你要好有錢,因為你係係香港玩健美,要跟都跟外國備賽教練,香港十個有九個都其心不正
中學生就應該未必會 但大學組難講
global青年大把行咗野嘅大學生

即係變相同玩gloval青年組冇乜分別
如果只係想玩下同天然既就nbf
有野心對比賽輸贏好著緊咪玩global 囉
平有平玩貴有貴玩,我知有啲所謂嘅備賽教練都係收緊6000幫你去到比賽
咁呢個Hkba?
係咪唔好諗住玩嘅人係仁愛堂 沙灘比賽種水準

當佢係將global青年組獨立抽出黎搞嘅一個比賽
仁愛堂一樣有人行野,而且係當年香港行野盛世既發跡地
呢個hkba 有咁多備賽教練出嚟收學生,天然=炮灰
去到尾要蠃都係睇你肯洗幾多錢同時間係你既身體度
全世界s&c街內人一講ASCA只會諗到Australian Strength & Conditioning Association

加埋NSCA、UKSCA三間行內最普遍認可既權威機構之一
https://youtu.be/_PCkNpjyIGw

咁樣算 average genetic ?
可能 有d藥 平d
或見你學生 比個折你
https://www.ascaasia.org/upcomingf2fclasses
你係咪講緊佢啲ceu course咋?
係啊
咁唔關事啦係個cpt先有問題啫
唔收你錢當你白老鼠咁,做人體實驗

你兩個咁敢言,d老屎忽又唔鍾意你哋架喇
HKUBA好鳩,點都要收$500教練證帶多個人
你都on9,只要夠努力,人人都做到Ronnie Coleman
力威Arnold 又娶多件?
良心藥頭
如果有錢 想追夢 一定要跟豪哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞