(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區142 新手問野請睇#1

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
佢係咪又開gym ar
膊頭比二頭難10陪😭😭😭
點解一自己開gym就要反面?
想開展自己事業都得?
有時真係唔知香港人諗乜鳩
跟你學野學到咁上下,想自己跳出來做自己事業,就點都會俾人話忘恩負義
同你做拍檔做一排想自己出嚟做又做唔番朋友,一定要反面咁
因為華人幾千年基因種落嚟,改唔到,永遠都要內鬥,妒忌,留一手等等,要進步要擴展眼界就係外國生活同學習,華人永遠係東亞病夫唔係無原因
外國都一樣 Greg doucett 最近賣turk
同佢個fd子mpmd搶水魚
睇leo and longevity就知佢地開始想反面
2頭好撚難練
Derek最先開始賣
點知Greg仲賣得平過Derek
係咪因為佢唔鍾意戴口罩?
係咪爭針打
無藥就無哂肌肉 係人到燥
frank medrano?
之前有人話口罩sam攞佢做實驗試藥嘛
堂堂獅子downgrade 變白老鼠
係我都反面
之前咁撚frd
依家
用藥成癮 應該送哂去梅窩戒毒所
以前有workout兩年最近兩年斷左
宜家開始番唔知用咩program好係咪應該高reps數開始(15reps)
仲停留緊依個落野就拎冠軍層次,拎唔到就落多d

明明上奧賽資格係比基因、人脈
要上奧賽,落野人人都係差唔多量架啦。基因比到咩反應先係重點
同一個大劑量,有人勁好反應hold到勁多肉,有人高血壓、腎指數唔掂,有人中規中矩

再落多d,中規中矩都唔會變到極好反應
科下重金搵d世界級大佬做coach,積極投資下pro資格賽,刷靚個朵咁中規中矩都有機會玩到奧賽
之前點操而家咪點操
呢頭講完果頭GREG就出片
之前有個師兄帶住佢勁複雜好多super set
唔同動作又唔同reps
諗緊點樣砌program 唔想全部reps一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞