準護士狠評棄養倉鼠小朋友「玻璃心」

721 回覆
50 Like 2357 Dislike
一個月喊好到七彩都好正常啫 仲要係小朋友
認錯人咁又點
你咪又係駁唔到
我都真係鄧我老母慘
生左個仔要學連登無業仔咁24小時mon po
bingo 你猜對了
點解食個炸雞脾會延伸到去生命可貴
覆機啦柒頭自己認錯人喺度死雞撐飯蓋唔認柒,比我屌完屎忽就成隻死狗咁收曬皮,咁你而家係咪敗走

真係鄧你老母慘,生左個獨醒撚出嚟,以為自己醒過其他人吠足全個Po,點知個個都當你弱智仔咁撚圍住嚟笑
又話國安法社會安寧

原來連藍絲都知佢地先係小數
咁你認同 但而家無故殺害倉鼠就令普遍香港人唔開心囉呢句説話?
好安寧啊
你地只可以企係連登道德高地喊
贏緊波仲咁激動托柒
覆機啦柒頭自己認錯人喺度死雞撐飯蓋唔認柒,比我屌完屎忽就成隻死狗咁收曬皮,咁你而家係咪敗走

真係鄧你老母慘,生左個獨醒撚出嚟,以為自己醒過其他人吠足全個Po,點知個個都當你弱智仔咁撚圍住嚟笑
驚大家嘔喎
小學雞淨係識抄人講嘢,柒咗仲要唔認喺度發爛渣玩泥漿摔角
你老竇老母有冇教過你自己講嘢定係你由細到大都淨係識跟人講嘢,成隻傻閪鸚鵡咁

我而家講緊嘅論點根本就係反駁緊佢用功利主義來講,然後你就用返佢個論點反駁我叫我支持佢你老母係咪生少咗個腦俾你,定係你啲獨性撚根本就冇腦你而家討論緊啲乜嘢都唔知俾人串柒咗喺度發爛渣

柒咗就縮落個窿度啦獨醒撚全個Po 圍住你嚟撚都仲以為自己好醒定你覺得俾班”cctoy”屌好有優越感一開始仲要唔認自己認錯人,比我篤爆咗就繼續死雞撐飯蓋俾我串到一棟都冇就發爛渣係咁copy我講嘅野覆我

做人做到你咁撚肉酸真係好撚可憐
放上黎睇大家將來入醫院見到佢要掉頭走
比我屌到成隻死狗咁,嬲撚到淨係識copy我講嘢打唔到字啊?

仲學人做獨醒撚,以為自己好撚醒笑尻人實情連字都未識打,成個小朋友咁發爛渣copy and paste

呢個世界有呢啲人真係好撚可憐
繼續玩泥漿摔角啦柒頭獨醒撚,叫我支持翻我反對嘅論點就當反駁左我,戇鳩仔
Bingo你個老母咩自己個豬閪又理解唔到人地講乜就話人冇反駁到,你個傻閪獨醒撚仲敢reply人話比全世界知你有幾肉酸
442 445 454自己睇翻啦柒頭自己冇撚啦啦思維脫軌,發爛渣copy人
照啲素食撚logic
食肉係為咗貪方便 成本低 係自私嘅行為
因為人唔食肉都可以生存

我都想問
銀行有錢 點解唔捐晒佢比素食/動保機構?
扣除基本衣食住行 你一旦有任何娛樂/非維生開支而唔拎去捐晒佢幫動物 你都係自私
冇資格幫倉鼠出聲
因為人唔使娛樂都可以生存
對佢哋來講,只要殺過一隻蚊都唔可以對所有生命議題有任何道德譴責,如果有就係偽善撚

所以食肉=支持濫殺
其實我比較好奇佢男朋友有咩反應 有個咁嘅女朋友
天國税作者啊,應該都唔知點算好
柒頭獨醒撚幾時出嚟copy我講野比人笑吓
呢條臭閪影衰晒啲護士
啲傻鳩弱撚智藍屍個腦係咁
都組織唔撚柒到就打出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞