準護士狠評棄養倉鼠小朋友「玻璃心」

721 回覆
50 Like 2357 Dislike
食果實已經答到,唔洗咁高科技
比左個alternative你
你又挑剔
咁政府夠同你一樣嫌麻煩先殺曬所有倉鼠
有咩問題?
呢步有啲跳躍

連登熱搜

熱乜撚野搜

你當呢到係微博咩屌你老母
生果,完!
都唔知而家啲弱智咩語言wwww
其實條友真係低能
公民抗命大撚哂呀
護士多垃圾唔係第一日知wwww
全世界都係畜生,而你嘅世界都充斥著仇恨可憐到
唔知邊個仇恨政府啦 咩都反
區區護士學人講人腦殘wwww
殊不知原來佢係太廢先要做護士wwww
竟然話要思考www
胡力威胡師父5年活躍連登user,證明用得連登多真係會壞腦
寵物店內倉鼠帶有Delta變種病毒
貨倉環境都有Delta變種病毒
而且寵物店女店員感染嘅Delta變種病毒 經過RNA 分析暫時冇聽其他全球已知病例rna 唔相符

所以假設經由倉鼠傳染女店員,呢個可能性好高,都係合理嘅推斷

唔通你要等到解剖 死因庭 完成成個程序 先可以確定死因?
腦子wwww
支那腦wwww
你可以試下 成世人只食生果
睇下健康出咩問題
建議唔好再講野 呢度真係你最弱智 笑死我
而且人哋講緊八組入邊有五組倉鼠感染病毒後變異
同原先最初對照嘅病毒唔同
我唔知你學術水平係點,但咁簡單都睇唔明,真係幫你唔到
唔怪你,犬儒仔嘅人生係冇咩信守嘅價值,咩事都要訴諸動機
唔係放得入口就係alternative
你到底get到未
係 黃尸就係用一堆冠冕堂皇既説話黎道德綁架手joke
從你身上的確學到呢樣野
我有同樣經歷
好似換咗兩條
細個嗰陣趁我返咗學走去換
可能性好高?

城大指動物向人類傳播新冠病毒風險微乎其微,毋須安樂死上月22日前購買的倉鼠。

城大動物健康與福利中心指,科學證據證明人類是透過人傳人感染新冠病毒,只有在少數情況下,例如當大量易受感染動物被一起飼養時,例如水貂,才有可能發生動物感染人類的個案,又指受感染的倉鼠通常會在三至六日內經呼吸道分泌物排出病毒。

我諗城大獸醫可能要跟你學下野

呢張圖經常浮現喺我腦海
最慘係左邊同右邊各執一詞嘅時候
左邊會大聲啲,因為蠢人係必然較多
右邊最後會放棄/ 被迫放棄,因為左邊係冇辦法教化
而未經歷過低谷嘅人係唔會知道世界有幾大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞