準護士狠評棄養倉鼠小朋友「玻璃心」

721 回覆
50 Like 2357 Dislike
飯(五guk), 生果, 仿製肉 已經三種 仲未數其他
從來get唔到既都係你
咁點都好過你嘅,犬儒都好慘架講真,平時有人對你好啲都要諗人地係咪另有所圖,容乜易有被害妄想症
有生果,有種子,樓上又有人造肉,家下又唔係要求光合作用,食屎咁極端,成本係高嫁啦,實會理由多多,
當然出賣人性永遠最平
我淨係知你學術水平高過城大班獸醫
人地話極低機率傳人
你就話好大可能
寵物店女店員感染嘅Delta變種病毒 經過RNA 分析暫時冇聽其他全球已知病例rna 唔相符

你up乜
你係邊到睇返來
佢呢啲低智商
應該永遠都唔會為任何事感到羞恥
參考:
https://www.youtube.com/watch?v=Y14rUitOGF8
人地篇報導就有實驗
你篇野數據又冇
實驗又冇
就咁講邊個唔識

其實退一百步黎講
點解你唔信袁囯勇 人地都係權威
你中意啦
反正坐監既唔係我
水人坐監既都唔係我

城大獸醫 幾時可以媲美到東京大學人哋團隊喺美國電子期刊發表研究
你攞個城大鳩噏出嚟講?仲要冇任何研究
都係嗰句
你買到人造肉比我先再講
仲未推出既野
然後屌人唔揀佢?
你宜家係度嫌麻煩
仲有咁多選項
其實你真係低能唔係扮
咁同政府有咩分別?
人地隨時係shitty仔黎
東京大學係勁
但人地冇講倉鼠傳人
呢個結論係你自己推出黎
佢幾勁都唔關你事
10分同意,淨係睇連登正負評已經知
有咩選項取代肉?
唔洗答人造肉
未推出
講咗十九幾次

我會唔會整爛佢個玻璃心
咁你都只係講緊科技上唔允許你食人造肉,
最小你都可以退一步停食肉先呀,食住植物先呢?唔係話一日無替代,就可以照食肉,無程度之分
加上,只食生果,種子,有乜問題?難,唔代表做唔到
黃尸:我地係社會既主流

em....
食住先?全人類陪你營養不良?
係根本無食肉既理由,你搞清楚先巴打
造肉巨頭業者Beyond Meat公布的第1季財報中,營收達到9,710萬美元,Beyond Meat的零售額增長233%。Impossible Foods也在2020年6月宣布旗下產品無肉香腸將供應全美餐廳,在疫情期間反而擴大了市場佔比。且各人造肉品牌也陸續宣布擴大中國市場的營運。

當全世界都籠罩在新冠肺炎疫情陰霾下,全球經濟疲弱不振,人造肉產業的業績卻不斷攀升!根據尼爾森(Nielsen)的報告指出,在截至2020年5月2日的9周中,美國的人造肉銷售增長了264%。

此外,人造肉巨頭業者Beyond Meat公布的第1季財報中,營收達到9,710萬美元,優於華爾街預期的8,820萬美元,淨收入比去年同期增長141%,且人造肉業者Beyond Meat、Impossible Foods也同時積極擴大市場,並搶進中國。
um./...
其實無知唔係問題
好似你咁自大真係好大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞