準護士狠評棄養倉鼠小朋友「玻璃心」

721 回覆
50 Like 2357 Dislike
條女講緊親疏有別咋喎
寵物>其他生物
條女講個細路係care 自己寵物而唔係大愛撚care 晒所以生物

冇講錯到,
好過d all lives matter 口講愛所有動物
so angry
原來要避開一個point就可以話講落去無止境,一路咁拖落去講都得。
根本唔會有答案。

虐打完斷曬手手腳腳再慢慢失血死就off topic

人類社會一向都係將生命分高低,咁咪姐係唔平等,唔道德咯

因為個病毒根本就無任何殺傷力,個政策本身就有問題。
講得好,所以關道德咩事,係防疫方針有問題。
殺畜生換黎防疫果實有咩問題
倉鼠同手joke一樣
都只係比連登仔 打嘴炮 政治正確既工具
嘩依句勁
大番人轉頭

singer睇到應該會嘔血
口講utilitarianism嘅人竟然會支持所有動物包括人類都可以人道毀滅
中二病加學棍加拋書包無敵combo
[突發]多圖 大埔年宵有大波妹
https://lih.kg/1001860

你返去𥄫女算啦死毒撚
唔講以為中學生
(歪頭燦笑www
得罪講句 用www表示笑嘅大部分都係on9
勁冷血,比呢D人做護士照顧就慘
巴打邏輯清晰
駁唔到就收收皮先啦
好柒
縮得咁快嘅
依家個社會就係連垃圾都可以扮有獨特見解以為自己好撚醒
好多人成日以為自己係天造之材成個鄭蟲泰咁
係咁就唔洗讀護士啦
呢個真同一個論調
Wwww咩意思
滑坡理論on9到仆街
咁講法, 對自己屋企人好, 留遺產比後代親人
呢啲全部都係自私仆街, 無資格講同理心
點可能唔愛晒全部人類, 點可以唔分身家比非洲所有細路
屌你老母閪, 食過一日肉嘅全部都係偽善賤閪唔准講其他動物慘

痴撚線嚴撚過撒旦
啱啊,繼續極端化曬啲野佢,非黑即白理論
你就會駁到曬我講啲野。
繼續活係自己嘅世界啦。
建議佢了解下咩叫anthrozoology 先
反省咗 可以收隊
冇樣
乜撚wwww
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞