Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
8月5日SM TOWN in HK 會轉場地同埋明天 26日開始暫停售票!

有見近日天氣不穩定,旅發局正積極為原訂於中環海濱活動空間舉行的「工銀亞洲香港電競音樂節」,另覓室內場地。SMTOWN SPECIAL STAGE in HONG KONG: 演唱會門票由明天開始,將會暫停發售,旅發局會盡快通知已購票人士最新的票務安排!是次作出有關改動,主要是希望令活動有更周全的安排,讓參與人士可於更舒適的環境下參與此活動

原來真係政府整啲門票

政府終於都諗到要搞電競啦嘛
170625 利特IG&TW更新: ..本来要回韩国的..工作人员们的电话,护照都丢失了。通过sns告知在韩国的‘快递来了’节目组的制作团队。马上进行拍摄可能有点困难 护照 都 强盗..会尽快回去的..【翻译:静静】#宝蓝映像# ​​​​
宝蓝映像_FirstImpression
-------------------------
特哥 好彩人無事

睇到相,成個車窗打爛左
好恐怖

好癲

好擔心嚇親
8月5日SM TOWN in HK 會轉場地同埋明天 26日開始暫停售票!

有見近日天氣不穩定,旅發局正積極為原訂於中環海濱活動空間舉行的「工銀亞洲香港電競音樂節」,另覓室內場地。SMTOWN SPECIAL STAGE in HONG KONG: 演唱會門票由明天開始,將會暫停發售,旅發局會盡快通知已購票人士最新的票務安排!是次作出有關改動,主要是希望令活動有更周全的安排,讓參與人士可於更舒適的環境下參與此活動

原來真係政府整啲門票

定係實在冇人買

原來真係政府整啲門票

定係實在冇人買

通常呢啲最後都係派街坊
票價實在太貴
學生負擔唔起

等緊佢派
唉 miss咗大雲直播
唉 miss咗大雲直播

都唔係第一次啦
唉 miss咗大雲直播

都唔係第一次啦

正死佬
唉 miss咗大雲直播

都唔係第一次啦

正死佬

每次得幾分鐘 開得黎都完啦

見到個通知嗰陣時已經完咗
唉 miss咗大雲直播

都唔係第一次啦

正死佬

每次得幾分鐘 開得黎都完啦

見到個通知嗰陣時已經完咗

同埋佢真係好衰囉
星期六日唔開live 硬係要一至五晏就先開
唔洗搵錢黎養你咩
170627 labelSJ IG更新

⭐忙內 訓練所 結業紀念 Fan Meeting 花絮 ⭐️
明天 Vyrl @ SuperJunior 再上傳更多照片👻
#SuperJunior##圭賢##重逢之日##現在再見##ELF##SuperJunior##Kyuhyun##Goodbyefornow##TheParting##LabelSJ#

正在看ELF製作的驚喜視頻的圭圭! 背影_真是_漂亮啊.jpg
2.有你的歌曲在我們沒關係的🎧
3.直到重逢之日,再見👋🏻👋🏻(哽咽哽咽)
#SuperJunior##圭賢##重逢之日##現在再見##ELF##SuperJunior##Kyuhyun##Goodbyefornow##TheParting##LabelSJ#

Cr KyuNews圭賢資訊小窩

⭐忙內 訓練所 結業紀念 Fan Meeting 花絮 ⭐️
明天 Vyrl @ SuperJunior 再上傳更多照片👻

正在看ELF製作的驚喜視頻的圭圭! 背影_真是_漂亮啊.jpg

曺圭賢自己打嘅..?
估唔到佢無淨係掛住打機喎..

終於安全就好

平安無事就好

曺圭賢自己打嘅..?
估唔到佢無淨係掛住打機喎..

應該係
話說我地唔係話要係赫海番黎之前推完依個post嘅咩?
上次個同人文講左少少就冇野講落去
不如講下其他啦

是咁的
有一個朋友本身係jpop+acg飯 而佢嘅性格係唔中意人地同佢講d佢唔擅長/唔中意嘅野
所以雖然佢知我係藍家人 但我其實唔會主動同佢講kpop野

不過佢前排無啦啦話佢中意睇無限挑戰同水晶
又對我嘅本命好在意
咁佢問起我咪答佢咁樣...

直到呀圭兵役 我要出信和拎碟
佢就係咁同我講藍家嘅資訊
例如大雲要出碟呀... sm town黎香港呀等等

咁我就對依家嘅sm town冇咩興趣嘅
就話唔想去
點知佢就答我話佢都冇興趣 不過如果suju再黎香港開show就會去咁樣

咁問題黎啦
佢應該係想暗示下次男人們黎佢會同我一齊去睇
但係我本身就會同我呀妹同我呀妹嘅朋友同我呀妹嘅朋友嘅朋友一齊去
依team人大家都係死忠飯嘅o個種
而我朋友似係三分鐘熱度o個隻 而且又唔係真係好熟藍家 佢甚至將呀圭叫成貴賢
唔係嫌棄佢係偽飯
只係我唔想佢一齊出席依d只屬於elf嘅live
咁我算唔算好自私? 同咪我應該點做?
話說我地唔係話要係赫海番黎之前推完依個post嘅咩?
上次個同人文講左少少就冇野講落去
不如講下其他啦

是咁的
有一個朋友本身係jpop+acg飯 而佢嘅性格係唔中意人地同佢講d佢唔擅長/唔中意嘅野
所以雖然佢知我係藍家人 但我其實唔會主動同佢講kpop野

不過佢前排無啦啦話佢中意睇無限挑戰同水晶
又對我嘅本命好在意
咁佢問起我咪答佢咁樣...

直到呀圭兵役 我要出信和拎碟
佢就係咁同我講藍家嘅資訊
例如大雲要出碟呀... sm town黎香港呀等等

咁我就對依家嘅sm town冇咩興趣嘅
就話唔想去
點知佢就答我話佢都冇興趣 不過如果suju再黎香港開show就會去咁樣

咁問題黎啦
佢應該係想暗示下次男人們黎佢會同我一齊去睇
但係我本身就會同我呀妹同我呀妹嘅朋友同我呀妹嘅朋友嘅朋友一齊去
依team人大家都係死忠飯嘅o個種
而我朋友似係三分鐘熱度o個隻 而且又唔係真係好熟藍家 佢甚至將呀圭叫成貴賢
唔係嫌棄佢係偽飯
只係我唔想佢一齊出席依d只屬於elf嘅live
咁我算唔算好自私? 同咪我應該點做?

我都試過 雖然係朋友 但睇得出佢唔係真心鐘意
只係單純覺得佢地好笑而留意 我都唔鐘意同呢啲去睇ss high唔起
如果係我 我會話我同第啲人去睇 佢知趣就會收皮
又或者話人地幫我買左飛 咪唔洗買佢張飛
雖然我一方面都想sj多啲人鐘意 但我又有啲唔想自己既fd鐘意 好似搶左我既野咁
應該咁講如果佢係真心入坑既我係歡迎既
但如果好似你咁講連人地叫咩名 唱過咩都唔知我就唔鐘意呢啲路人飯囉
我想講真係好多人會讀左貴賢
好難聽
我想講真係好多人會讀左貴賢
好難聽

咩料 好頂唔順啲人叫錯佢地名
呢個好基本 如果真係中意佢地

咪係 呢個係連中文知識水平都有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞