Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
人數由13變7
我接受唔到得7人既sj
D 人鬧大隊鬧特哥做咩
咁同班KELF有咩分別
D 人鬧大隊鬧特哥做咩
咁同班KELF有咩分別

short咗 係ig嘈住哂 想點

心好痛

喂也 催淚
李晟敏 我只想你幸福

睇到呢張相 好肉赤 ..
叻仔....
李太太最新INS更新翻译:

또 해킹 당했었네요... 제발 해킹하지말아주세요.. 3번째입니다.. 부탁드립니다.

又被骇客骇了...拜托请不要再骇了..已经3次了.. 拜托了.

https://www.instagram.com/p/BWNdUdcF2wfDOhqOD2wXTafvzfRvCFDReMkLy80/?taken-by=4silver_32
叻仔....

또 해킹 당했었네요... 제발 해킹하지말아주세요.. 3번째입니다.. 부탁드립니다.

又被骇客骇了...拜托请不要再骇了..已经3次了.. 拜托了.

https://www.instagram.com/p/BWNdUdcF2wfDOhqOD2wXTafvzfRvCFDReMkLy80/?taken-by=4silver_32

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
佢個仆街係晟敏IG留言問
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀
無論李晟敏退團好唔退團好
回歸好唔回歸都好
只係希望佢好好管好個8婆
所以野都係因為條8婆而起
都嘈又好咩都好唔好再搞其他成員
去條8婆IG嘈喇
獲撚獲都係佢搞風搞雨
搞完扮野當無事
叻仔....

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

佢可唔可以唔好咁on9?
回歸好唔回歸都好
去條8婆IG嘈喇
獲撚獲都係佢搞風搞雨
搞完扮野當無事

基本始作俑者就係佢老婆
結婚唔係問題
同呢啲白痴結婚仲要係度搞風搞雨
咁啲人實怪落敏度啦
今鋪真係害死敏啦
仲要累埋其他成員
做咩又要拉埋強仁黎講
即係自己扑街都要拉埋人地扑街先安落

無論成員做咩
又或者敏道幾多次歉
只要條仆街又亂講野
就一切化為烏有
我真係好柒嬲呢個女人
叻仔....

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

係咪真係俾黑客黑啊,金小姐,希望你唔好屈d黑客
叻仔....

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

我真心覺得李太好想佢老公solo發現
一次係無心 第二係無意
咁第三次呢...?
叻仔....

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

我真心覺得李太好想佢老公solo發
一次係無心 第二係無意
咁第三次呢...?

錯字自膠
叻仔....

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

信佢老鼠啊 del ig啦
回歸好唔回歸都好
去條8婆IG嘈喇
獲撚獲都係佢搞風搞雨
搞完扮野當無事

基本始作俑者就係佢老婆
結婚唔係問題
同呢啲白痴結婚仲要係度搞風搞雨
咁啲人實怪落敏度啦
今鋪真係害死敏啦
仲要累埋其他成員
做咩又要拉埋強仁黎講
即係自己扑街都要拉埋人地扑街先安落

無論成員做咩
又或者敏道幾多次歉
只要條仆街又亂講野
就一切化為烏有
我真係好柒嬲呢個女人

正宗強力搞屎棍
叻仔....

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

信佢老鼠啊 del ig啦

咪係 既然比人hack 唔該佢del ig
屌佢老母
叻仔....

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

一次係無心 第二係無意
咁第三次呢...?

錯字自膠

搞成咁 敏solo都只會比人鬧啦
有無腦嫁

有腦就唔會咁做喇

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

一次係無心 第二係無意
咁第三次呢...?

錯字自膠

有無腦嫁

認真答你
如果李太想李生同佢一樣只係專注係音樂劇嘅發展上
佢跟本唔需要care敏係suju時嘅粉絲
演員需要嘅係大眾嘅認知度 (姐係國民度)
而唔需要死忠
當然 李太唔care elf 唔代表elf唔care李晟敏

李太可以消失嗎

佢緊係要咁講啦
咁強仁OPPA呢?
駭客我駭佢老母呀
條8婆可唔可以快D死呀

一次係無心 第二係無意
咁第三次呢...?

錯字自膠

有無腦嫁

認真答你
如果李太想李生同佢一樣只係專注係音樂劇嘅發展上
佢跟本唔需要care敏係suju時嘅粉絲
演員需要嘅係大眾嘅認知度 (姐係國民度)
而唔需要死忠
當然 李太唔care elf 唔代表elf唔care李晟敏

佢唔care elf但就消費sj個名
咁勁咁有本事網上生意就唔打sj
到比人屌又del po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞