Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
既然聚埋一齊
一齊開Ig live 啦

係既話佢地可唔可以通知聲先

係囉,等大家準備下嘛

用SJ label 通知大家
輪流用個人Ig
我地都好樂意奉陪

唔貪心,每人5分鐘都ok架
重點記得要輪流

岩呀 或者sj label一次過直播都得

Put your hands up

大雲手袖條帶...

大雲手袖條帶...

好想剪左佢...

佢啲衫硬係奇奇怪怪

大雲手袖條帶...

好想剪左佢...

佢啲衫硬係奇奇怪怪

跳舞咪會fing到隔離個個😂😂

大雲手袖條帶...

好想剪左佢...

佢啲衫硬係奇奇怪怪

跳舞咪會fing到隔離個個😂😂

小龍女

加多點
仲要擔心個傻仔係咪唔識用或者禁錯制

可能係用爛咗
@利特吧_TeukBar:20170709 #利特##大势mc利特# IG更新:..SJ..爱..你们这些家伙们..

@利特吧_TeukBar:20170709 #利特##大势mc利特# IG更新翻译:..时间的流逝好像是一件既悲伤而又美丽的事..
..对于你们的坚持和忍耐想说一句谢谢..
..等着我们 马上就回来..

@利特吧_TeukBar:20170709 #利特##大势mc利特# IG更新3翻译!..我不是觉得只有SJ是我的一生,也不是觉得只有SJ是我的全部..在我周围有很多是我的一生的人..我的粉丝们、我们的工作人员们、还有我们亲爱的中流砥柱英俊哥..真的很谢谢大家、对不起大家、爱大家..
@利特吧_TeukBar:20170709 #利特##大势mc利特# IG更新:..SJ..爱..你们这些家伙们..

@利特吧_TeukBar:20170709 #利特##大势mc利特# IG更新翻译:..时间的流逝好像是一件既悲伤而又美丽的事..

@利特吧_TeukBar:20170709 #利特##大势mc利特# IG更新3翻译!..我不是觉得只有SJ是我的一生,也不是觉得只有SJ是我的全部..在我周围有很多是我的一生的人..我的粉丝们、我们的工作人员们、还有我们亲爱的中流砥柱英俊哥..真的很谢谢大家、对不起大家、爱大家..

同大家傾下心事 因為你地會有同感
呢幾日都唔係咁開心
見到佢地韓國人氣低...無人珍惜佢地
真係好想同佢地講仲有好多人支持佢地
好想好想俾佢地見到寶藍海,見到強大應援
好想好想俾佢地再次拎大獎,見到佢地開心到喊
呢幾日都唔係咁開心

明啊完全明
好想做啲嘢俾佢哋睇 俾佢哋知我哋冇離開過
但奈何小透明一個

大雲每個post都有回覆:我都係

大雲哥咁樣好圈飯

感謝大雲示範同一個意思 唔同嘅表達形態
雖然大家會覺得 sm town人太少依樣野唔好
但係我只可以講話咁又唔洗太擔心嘅
Suju不嬲唔係淨係得local
而且今次sm town suju去嘅人太少啦
而且我覺得好多elf都已經少左關注sm家嘅人
唔太想去sm town都算合理嘅
當然 有人脫飯都係事實黎
呢幾日都唔係咁開心

明啊完全明
好想做啲嘢俾佢哋睇 俾佢哋知我哋冇離開過
但奈何小透明一個

每一個佢地既post 都瘋狂留言
希望佢地知道佢地仲有世界既愛

好愛佢一直都咁樣去支持大家
https://www.facebook.com/SuperJuniorVietnameseFanpage/videos/1459368680789635/
哥起人群中都要衝入去搵呢個唯一既ELF

那有這麼帥的接送哥哥

好愛佢一直都咁樣去支持大家

好暖啊而家大雲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞