Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Ig live
希大去左漢江散步
佢話呢排肥左,為左遲啲見elf,所以依家要減下肥
但之前做過手術,唔做得太劇烈運動
所以就行多啲同唔食野黎減肥

手術應該講緊以前車禍

我淨係聽得明佢去咗漢江 同埋會comeback
Ig live
希大去左漢江散步

手術應該講緊以前車禍

最後講要做番病弱美少年

病弱瘋少年
Ig live
希大去左漢江散步

手術應該講緊以前車禍

最後講要做番病弱美少年

病弱瘋少年

@希艺凌
170704 #金希澈# @希天才 ins直播
希澈:各位,我现在连胡子都没有刮,现在,第三天,三天之间进行了排毒减肥,就是说把身体里不好的东西都排出去,所以三天以来什么都没吃,只喝那个排毒饮料,现在就跟要死了一样,现在连说话的力气都没有。呀崽子们我有减掉点肉吗? 减掉了吗? 减掉了吗? 呀这个,连举手机的力气都没有啊
Ig live
希大去左漢江散步

手術應該講緊以前車禍

最後講要做番病弱美少年

病弱瘋少年

@希艺凌
170704 #金希澈# @希天才 ins直播
希澈:各位,我现在连胡子都没有刮,现在,第三天,三天之间进行了排毒减肥,就是说把身体里不好的东西都排出去,所以三天以来什么都没吃,只喝那个排毒饮料,现在就跟要死了一样,现在连说话的力气都没有。呀崽子们我有减掉点肉吗? 减掉了吗? 减掉了吗? 呀这个,连举手机的力气都没有啊

蔬菜水果汁個類?好難飲

唔係掛 唔怪得今日個樣咁蒼白

咩事啲人

深夜放閃

ELF gogogo

深夜放閃

miss咗
咩事啲人

ELF gogogo

gogogo!!即刻驚買唔到飛!!!!
咩事啲人

我指希大cp飯個單

ELF gogogo

gogogo!!即刻驚買唔到飛!!!!

寶藍海
咩事啲人

我指希大cp飯個單

扮花瓣呢個真係

好想要沒剃光頭個個

好想要沒剃光頭個個

應該係大型橫幅

好想要沒剃光頭個個

應該係大型橫幅

點解冇光頭頭套
@ELF_TFCrystal
#金钟云# Y's Song in Nagoya Day 2
Meet & Greet
Y:我明天要去(準備)SMTOWN演唱會(哭臉)
E:欸~~
Y:4個人去做
E:欸?!
Y:(眨眼)不是4名嘛?我們成員現在
E:啊~(了解)
(cr. Americano_YS)
所以這次SMT首爾只有4個人
----------------------------
我們成員現在不是四名嗎
@ELF_TFCrystal
#金钟云# Y's Song in Nagoya Day 2
Meet & Greet
Y:我明天要去(準備)SMTOWN演唱會(哭臉)
E:欸~~
Y:4個人去做
E:欸?!
Y:(眨眼)不是4名嘛?我們成員現在
E:啊~(了解)
(cr. Americano_YS)
所以這次SMT首爾只有4個人
----------------------------
我們成員現在不是四名嗎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞