Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
@有志不在年糕
170620 锅垫
希澈:Super Junior 刚出道的时候,谁都不想管我们,就东烨哥那时说他们很有意思肯定能红能成功,但是哪个电视台也是,啧,12个人啊(摇头)。
所有人都说很难的时候,用努力成功得到很多第一,成为掌管亚洲的偶像,所有人都说不行的时候,要说行。

一切的一切都是哥哥們辛苦努力得來的啊💪
千千
申東燁好好

佢哋一直都係好靠自己,白手起家
其實東燁哥好好

佢地係出路遇貴人
大家都對佢地好好
Mc主持方邊
申東燁係人體探險隊會同佢地班人玩咪一份
冇金九拉 呀圭唔會有radio star個mc 仲可以做到咁
唱歌方邊
有劉英實同尹鐘信啦
仲有好多前輩同同輩等等

都要佢地有實力有禮貌得前輩歡心既
唔係鬼有人彩佢地咩
始終個時既kpop界無咁大棚人既組合出黎
個個都睇死佢地

態度決定高度
出道咁耐大家對佢哋都好讚

有禮貌又有料
同親佢地合作都有讚無彈
仲有不得了的外出 個幾個gagman都好照顧suju
劉世允(唔知有無記錯)同神童都有合作啦 個首marry man

無 其實好鐘意不得了的外出個幾位mc
劉世允同圭part rs 都係全盛時期之一
佢地話大家好夾 夾過九拉叔

啊 自膠 sorry
以前賢敏都好多……而家沒落咗
黑本人真係又唔係真,大家咁上心

唔洗sorry呀
我只係話我頭先講嘅大逃殺唔係王道文黎
講bl我都得架

講番圭嘅cp
賢旭係大中華地區一直》賢敏
一黎係m同kry嘅源故啦
二黎係寫手嘅資素問題
我都prefer官配 都知敏一開始係定位成可愛
圭一開始就定位成腹黑
但都唔洗篇篇都腹黑攻x小白受架

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
連我幾個喜歡官配嘅fd都唔鍾意
好彩我個人黎講就all敏
最唔鍾意就係只要李晟敏受嘅故佢都係傻白甜人設
成個白痴仔咁
講咁多對cp嘅故最好睇應該都係庚澈 赫海
如果我話我最鍾意赫敏你地會唔會趕我出去

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

SJ-M嘅時候,佢兩個好似一對小傻瓜 勁可愛

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意
除左kr.....y 兩個細成日排斥Y
但好好笑 kry concert台灣搞到大雲出到聲話要打佢兩個

我都唔明點解台飯會咁鐘意Kr 搞到y成日突左出黎

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

其實賢敏 赫海可以是但兩揀二都ok
Kry+敏又係四揀二都得 得左
所以冇野嘅 大家感情都好好
所以ig official account del左唔代表有事嘅...

一路都覺得ig 係佢地自己管理
所以我諗實係東海 呢個電器殺手搞到咁
講笑

咁突然
無事嘅.....應該

希望真係東海 安已不
@有志不在年糕
170620 锅垫
希澈:Super Junior 刚出道的时候,谁都不想管我们,就东烨哥那时说他们很有意思肯定能红能成功,但是哪个电视台也是,啧,12个人啊(摇头)。
所有人都说很难的时候,用努力成功得到很多第一,成为掌管亚洲的偶像,所有人都说不行的时候,要说行。

千千
申東燁好好

其實東燁哥好好

佢地係出路遇貴人
大家都對佢地好好
Mc主持方邊
冇金九拉 呀圭唔會有radio star個mc 仲可以做到咁
唱歌方邊
有劉英實同尹鐘信啦
仲有好多前輩同同輩等等

唔係鬼有人彩佢地咩
個個都睇死佢地

態度決定高度

有禮貌又有料
同親佢地合作都有讚無彈
劉世允(唔知有無記錯)同神童都有合作啦 個首marry man

其實覺得劉世允都好正 佢同圭係radio star
@有志不在年糕
170620 锅垫

千千
申東燁好好

其實東燁哥好好

佢地係出路遇貴人
大家都對佢地好好
Mc主持方邊
唱歌方邊
有劉英實同尹鐘信啦
仲有好多前輩同同輩等等

唔係鬼有人彩佢地咩
個個都睇死佢地

態度決定高度

有禮貌又有料
同親佢地合作都有讚無彈

無 其實好鐘意不得了的外出個幾位mc
劉世允同圭part rs 都係全盛時期之一
佢地話大家好夾 夾過九拉叔

係啦

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意
但好好笑 kry concert台灣搞到大雲出到聲話要打佢兩個

其實我好鍾意ry 一pair

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意

但我個人中意圭雲 藝旭多啲
賢旭係兩個溜打既忙內
台灣場成日蝦大雲唔識國語

我三個組合都鍾意
我仲鍾意首尾line

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意

賢旭係兩個溜打既忙內

我三個組合都鍾意
我仲鍾意首尾line

我都好鐘意首尾line
圭好愛特哥

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意

賢旭係兩個溜打既忙內

我三個組合都鍾意
我仲鍾意首尾line

我都好鐘意首尾line
圭好愛特哥

首尾line

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意

賢旭係兩個溜打既忙內

我三個組合都鍾意
我仲鍾意首尾line

我都好鐘意首尾line
圭好愛特哥

首尾line

特腰唔好都咩圭咁多次
圭個衰仔先咩佢特哥一次

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意

賢旭係兩個溜打既忙內

我三個組合都鍾意
我仲鍾意首尾line

我都好鐘意首尾line
圭好愛特哥

首尾line

利特係唯一有敬語既待遇
你就知地位有幾唔同啦

但特特好唔鐘意wo

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意

賢旭係兩個溜打既忙內

我三個組合都鍾意
我仲鍾意首尾line

我都好鐘意首尾line
圭好愛特哥

首尾line

特腰唔好都咩圭咁多次
圭個衰仔先咩佢特哥一次

圭笑得好燦爛

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意

賢旭係兩個溜打既忙內

我三個組合都鍾意
我仲鍾意首尾line

我都好鐘意首尾line
圭好愛特哥

首尾line

利特係唯一有敬語既待遇
你就知地位有幾唔同啦

但特特好唔鐘意wo

特特仲驚
剛剛翻特吧微博的時候翻到前幾天特哥從濟州飛回金浦機場有趣的消息😂感覺保安超棒的啊ELF也超棒👍👍👍(以下文字來自@利特吧_TeukBar)
返回首爾金浦機場 真的是要可愛爆了
特別積極的自己去提行李等了超久 大帥摸著特哥的胳膊讓他去邊上坐著拿完行李再叫他..
結果才出來兩個行李特哥又等不急跑來自己提高爾夫球包..
出去以後因為特哥一直躲閃光燈所以大帥讓保安把粉絲記者全攔在後面.
最後剩下幾個SJ飯就是乖乖站在路口看.
保安就開始閒聊說 沒辦法藝人很累的樣子 經紀人有指示不能放粉絲進去,但是保安讓出路來讓大家遠遠看著、說SJ的粉絲像這樣很聽話、所以他們也不會為難,還問SJ是不是十月要回歸了,SJ真的是韓國最有趣的組合。
最後經紀人把行李全裝上以後就放大家進去跟特哥說再見👋
特哥大概是招了有史以來最久最久一次手、車不倒完就一直不停、最後還是粉絲喊了“回去吧”才關窗😭
剛下飛機這就一秒就飛瑞士了!
小心的去了回來啊!記得好好吃飯呀!!!
保安都喜愛suju
剛剛翻特吧微博的時候翻到前幾天特哥從濟州飛回金浦機場有趣的消息😂感覺保安超棒的啊ELF也超棒👍👍👍(以下文字來自@利特吧_TeukBar)
特別積極的自己去提行李等了超久 大帥摸著特哥的胳膊讓他去邊上坐著拿完行李再叫他..
出去以後因為特哥一直躲閃光燈所以大帥讓保安把粉絲記者全攔在後面.
保安就開始閒聊說 沒辦法藝人很累的樣子 經紀人有指示不能放粉絲進去,但是保安讓出路來讓大家遠遠看著、說SJ的粉絲像這樣很聽話、所以他們也不會為難,還問SJ是不是十月要回歸了,SJ真的是韓國最有趣的組合。
特哥大概是招了有史以來最久最久一次手、車不倒完就一直不停、最後還是粉絲喊了“回去吧”才關窗😭
保安都喜愛suju

特吧前幾日跟特特去濟洲既後記係咁話要食黑毛豬
點解elf可以咁搞笑
Suju開con 保安都好enjoy
呢啲就係suju魅力所在

仲記得啲保安一路阻fans影相一路自己偷影

點解咁多人唔中意賢敏?
佢地咩cp都咁中意

賢旭係兩個溜打既忙內

我三個組合都鍾意
我仲鍾意首尾line

我都好鐘意首尾line
圭好愛特哥

首尾line

特腰唔好都咩圭咁多次
圭個衰仔先咩佢特哥一次

圭咩果次咩左勁耐咩到就斷氣
保安都喜愛suju

特哥好,大帥好,保安好,ELF都好好
有秩序真係好緊要
無意中睇到nct127唱小旭首小王子
原來首歌都幾高音

小旭嘅歌都高
頭先手痕入去快達票睇下sm town, 發現佢突然間購票系統非常繁忙
即係而家啲人先買飛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞