Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
赫海23號韓國有fan meeting

下!!

一返嚟就有fm

一定又問做咩唔剃頭

又話係咪戴左假髮

應援:光頭頭套

下!!

一返嚟就有fm

一定又問做咩唔剃頭

又話係咪戴左假髮

個畫面難以想像

下!!

一返嚟就有fm

一定又問做咩唔剃頭

又話係咪戴左假髮

個畫面難以想像

SM新出嗰個紀念品 李赫宰又提光頭 叫東海快啲打佢

下!!

一返嚟就有fm

一定又問做咩唔剃頭

又話係咪戴左假髮

個畫面難以想像

SM新出嗰個紀念品 李赫宰又提光頭 叫東海快啲打佢

170711 smtown_sum IG更新赫海相關
Welcome Back D&E Celebration Box
[李東海留言:親愛的ELF, 2年已過去了, 我們終於可以見面, 以后好好度過美好的時光. 我愛你!]
[李赫宰留言: 致我們親愛的ELF❤(6年膠鞋)各位 我終於回來了ㅜㅜ 這兩年過得好嗎?想快點見到光頭的ELF 不久后見個面吧❤]
正想講 聽日第一句就係點解你地唔剃頭
難以想像我地又等左兩年😢
正想講 聽日第一句就係點解你地唔剃頭

仲有兩年

時間原來真係可以好快

仲有兩年

時間原來真係可以好快

其實我都唔明suju點解唔好似神話咁一之過入哂去
快手快腳仲好啦

仲有兩年

時間原來真係可以好快

快手快腳仲好啦

因為sm要賺錢同唔想大家忘記sj 同埋年齡距離應該唔係你話入就入
如果可以咁樣有好多事就唔會發生

仲有兩年

時間原來真係可以好快

快手快腳仲好啦

因為sm要賺錢同唔想大家忘記sj 同埋年齡距離應該唔係你話入就入

年齡差其實冇問題
因為韓國一般男人上左大學就會收到入伍信
不過賺錢同keep人氣就係真
雖然浩珉都係差唔多同期入
癡線 接退伍既依家已經起現場等緊

仲有兩年

時間原來真係可以好快

快手快腳仲好啦

年齡差其實冇問題

但唔係佢地去寫信延期佢就會再安排個日子比你?

正常
當年特入伍
去送既飯都係早一晚去
第二朝先去既要排到勁後

仲有兩年

時間原來真係可以好快

快手快腳仲好啦

年齡差其實冇問題

但唔係佢地去寫信延期佢就會再安排個日子比你?

其實依方面我都唔太清楚
我都係係網站d評論到睇番
D網民話多數一般人寧願休學都會先服左伍先
因為服過兵役先係男人....咁樣
至於偶像點解普遍遲入
都只係經理人公司出面先可以推到咁遲

會唔會太早
不過我見到大陸站都提前咗凌晨12點要集合
想問有邊位會去smtown架?

呢度

會唔會太早
不過我見到大陸站都提前咗凌晨12點要集合

微博見到

太疯狂了
已经十几排排开了

呢度

歡迎新任忙內李赫宰
歡迎新任忙內李赫宰

聽日有得見李兵長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞