Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

海海係咪當自己12號已經退咗伍
我諗啲海唯飯要哭了

我諗啲海唯飯要哭了

李赫海係一個成員黎
一定係 除非唔係

係圭呀
Btw拖鞋想點

顏值!

顏值!

手臂!

係圭呀
Btw拖鞋想點

顏值!

手臂!

海海

係圭呀
Btw拖鞋想點

拖鞋愛好者

我諗啲海唯飯要哭了

李赫海係一個成員黎
一定係 除非唔係

可能佢驚訪問講多兩講會喊
佢肯見下fans已經夠
之後仲有fm 嘛

微博個個都話佢唔想比人影到佢喊所以唔叫記者
小哭包

顏值!

手臂!

海海

新忙內
【FANACC】170712 #李赫宰#退役式 接宰哥的飯們都坐下了 保安繞場圍了一圈黃色的路障 然後有飯就喊:你圍成這樣是覺得李赫宰有這麼高嗎?XDDDD 之後他們就打算在低一點再圍一層 誰知道帶子不夠用了 然後現場的飯就歡呼~ / cr: eunhaes_ ​​​

Cr.李戳海了嗎
——————————————

現場經歷的我
條帶唔夠長跌落地個下
全場歡呼拍手

好正呀 去左接
有無影相

歡呼

係歡呼😂😂😂
【FANACC】170712 #李赫宰#退役式 接宰哥的飯們都坐下了 保安繞場圍了一圈黃色的路障 然後有飯就喊:你圍成這樣是覺得李赫宰有這麼高嗎?XDDDD 之後他們就打算在低一點再圍一層 誰知道帶子不夠用了 然後現場的飯就歡呼~ / cr: eunhaes_ ​​​

Cr.李戳海了嗎
——————————————

現場經歷的我
條帶唔夠長跌落地個下
全場歡呼拍手

好正呀 去左接
有無影相

歡呼

係歡呼😂😂😂

絲打今日有冇去接?
仲有半個鐘就接到海海
聽講日韓飯打交
聽講日韓飯打交

咩料…
聽講日韓飯打交

咩料…

好似係韓飯打尖 一野超前左400個位
之後爭執繼而動手

什麼鬼
藍家指定倒數器

海海:D-Day!!
始源:2017.08.18 D-37
厲旭:2018.07.10 D-363
圭賢:2019.05.24 D-681

已退伍成員: 利特、希澈、藝聲、強仁、神童、晟敏、赫宰、東海

目前忙內:東海
李赫宰成為史上做得最短嘅忙內

最近大事件
1. 始源退伍 2017.08.18
2. 大隊7人模式於十月尾回歸
聽講日韓飯打交

咩料…

好似係韓飯打尖 一野超前左400個位
之後爭執繼而動手

韓飯
170714 利特ins更新【CR.SuperJunior 中文家族翻譯:大倩】 ​​​

..#동해야전역축하해!!^^#못가서미안ㅜㅜ #sm타운잘하고올게 #드디오둘다왔네 #진짜세상든든하다 #고생했어 #사랑한다 #물고기^^..

..#東海呀退伍祝賀!!^^#沒有去對不起啊TT #會好好完成smtown的 #終於兩個都回來了 #真的是世上最踏實的 #辛苦了 #我愛你們 #魚^^. .
170714 利特ins更新【CR.SuperJunior 中文家族翻譯:大倩】 ​​​

..#동해야전역축하해!!^^#못가서미안ㅜㅜ #sm타운잘하고올게 #드디오둘다왔네 #진짜세상든든하다 #고생했어 #사랑한다 #물고기^^..

..#東海呀退伍祝賀!!^^#沒有去對不起啊TT #會好好完成smtown的 #終於兩個都回來了 #真的是世上最踏實的 #辛苦了 #我愛你們 #魚^^. .

如果有人接海就好
來了來了

如果有人接海就好

好似李赫宰去左!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞