Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
http://miaopai.com/show/F2mltu3~CgAL1FXtrekrX7ueypzMHHdq.htm
splash live
大雲上日本節目好似仲多過韓國咁
Btw除左副眼鏡好嗎

其實我成日覺得大雲老左會好似池石鎮
帶左眼鏡仲似

笑死我又真係似
話話說其實我好憎bigbang d 路人飯
搞到好似全世界都鐘意佢地 然後佢地變左韓國天團
仲要識男仔見到神童會話個個肥仔 然後見到大成會讚靚仔 真係wtf

仲要成日講到bigbang個啲先係音樂
其他就垃圾咁
係呀係呀 最勁係bb啦
利申唔係anti bb 係唔妥呢啲fans
真係神童靚仔好多囉 唔好見人肥少少就標籤人

真係
都唔係anti佢哋 但太多呢啲事搞到我係路人偏反感佢哋
唔明點解佢哋可以煲到自己好勁

我上次行街去馬拉松買野
頂佢 佢間鋪不停播fxxk it 係同一首歌不停loop
大佬 洗唔洗呀 真係登佢啲員工辛苦

如果唔係咁鍾意佢地d曲風,日日係咁loop都真係幾頭痛

會強行洗腦
話話說其實我好憎bigbang d 路人飯
搞到好似全世界都鐘意佢地 然後佢地變左韓國天團
仲要識男仔見到神童會話個個肥仔 然後見到大成會讚靚仔 真係wtf

仲要成日講到bigbang個啲先係音樂
其他就垃圾咁
係呀係呀 最勁係bb啦
利申唔係anti bb 係唔妥呢啲fans
真係神童靚仔好多囉 唔好見人肥少少就標籤人

真係
都唔係anti佢哋 但太多呢啲事搞到我係路人偏反感佢哋
唔明點解佢哋可以煲到自己好勁

我上次行街去馬拉松買野
頂佢 佢間鋪不停播fxxk it 係同一首歌不停loop
大佬 洗唔洗呀 真係登佢啲員工辛苦

如果唔係咁鍾意佢地d曲風,日日係咁loop都真係幾頭痛

會強行洗腦

將佢哋變成潮流指標 但其實唔覺
http://miaopai.com/show/F2mltu3~CgAL1FXtrekrX7ueypzMHHdq.htm
splash live
大雲上日本節目好似仲多過韓國咁
Btw除左副眼鏡好嗎

其實我成日覺得大雲老左會好似池石鎮
帶左眼鏡仲似

笑死我又真係似

赫海退伍仲開心過金鐘雲退伍
有時都懷疑自己本命係唔係金鐘雲
赫海退伍仲開心過金鐘雲退伍
有時都懷疑自己本命係唔係金鐘雲

係咪因為CP力量
好想佢哋快啲返嚟放閃
今晚又有新西遊 每個星期咁等真係既期待又好耐
上一個topic係咪完咗? 未完都唔緊要可以繼續討論 不過突然間諗起一個topic
如果大家唔介意可以一齊討論
大家覺得sj或者子團邊首歌最難聽

呢個問題之前喺微博引起一陣激烈討論
上一個topic係咪完咗? 未完都唔緊要可以繼續討論 不過突然間諗起一個topic

乜連登嘅棕色咁鬼紅

我講先 其實好多首都好奇怪
但係我印象最深刻嘅係我第一首聽
覺得勁難聽嘅super girl - SJM
: 聽聽下都鍾意咗嘅
好開心 順手推咗幾個post
好開心 順手推咗幾次post

今晚又有新西遊 每個星期咁等真係既期待又好耐

等到啦!

https://youtu.be/B5m3l65Lp0I
覺得好普通 唔想佢做主打

其實我覺得topic冇話完唔完嘅
大家中意幾時拎出黎講咪幾時講囉

答番問題先
一定唔係kry先啦
不過咁其實大隊同m 09年定左形之後d主打歌都唔算太好聽
同咪其實我唔太中意赫海依隊小分隊
雖然我ok中意赫海依個cp
大概係新鮮感太少...?
咁多小分隊 最麻麻係SJM
除左swing我個人比較ok其他都唔太好聽
由其轉左韓文唱 好鬼似泰文
太完美由MV服裝開始已經覺得好奇怪

一樣
得swing 叫好聽
太完美mv個造型
完全唔明點解成日要搞到鬼五馬六

一樣
得swing 叫好聽
太完美mv個造型

但其實我都係鐘意swing既韓文版

笑死泰文

一樣
得swing 叫好聽
太完美mv個造型

但其實我都係鐘意swing既韓文版

太完美真係
她迷住我視線 她迷住我視線
好在break down都好聽啲

https://youtu.be/B5m3l65Lp0I
覺得好普通 唔想佢做主打

但難聽嗎

答番問題先
一定唔係kry先啦

基本上sj嘅抒情歌都好聽
kry就一定冇咩可能難聽

答番問題先
一定唔係kry先啦

基本上sj嘅抒情歌都好聽
kry就一定冇咩可能難聽

抒情歌一直係非偶像團體嘅大勢
不過唔適用於偶像
所以五人時期走jpop嘅東神同kry先至係非主流idol group
依個都係bb點解係日韓都紅到嘅原因
Haru haru同謊言真心世界級
只係大家後來永遠focus 左係d口水歌到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞