Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

韓文同Google translate都無能 鐘真要結婚??????

我呀妹話係 要幸福 你地嘅結婚式
聽落唔似係
不過佢都唔肯定...
Anyway 如果係鐘真要結婚嘅話 都要講幸恭喜

韓文同Google translate都無能 鐘真要結婚??????

聽落唔似係
不過佢都唔肯定...

話說
鐘真無啦啦private 左
所以我依家睇唔到
但係聽我呀妹講話佢本身唔係private 嘅
咁姐係可能真係佢本人..?
∞╬═→ 170702 利特Instagram更新 ←═╬∞

..#다른백마디말보다#감사합니다 이말씀 꼭 드리고 싶습니다..
..相比其他的千言万语,我想要一定传达给你们的,是“谢谢你”这一句话..

艺声评论:好想你啊 快来名古屋吧ㅠㅠ

---彩希

肉麻

邊似34歲,成個高中生咁

仲後生過啲同學
∞╬═→ 170702 利特Instagram更新 ←═╬∞

..#다른백마디말보다#감사합니다 이말씀 꼭 드리고 싶습니다..
..相比其他的千言万语,我想要一定传达给你们的,是“谢谢你”这一句话..

---彩希

肉麻

聽落唔似係
不過佢都唔肯定...

鐘真應該係去人地婚禮
見到你地既婚禮都覺得幸福
個意思應該係咁🤔

哦~~感謝兩位

---彩希

肉麻

係咁叫人去名古屋
上次叫完赫宰 當兵既都唔放過
今次到特哥

好似小朋友

聽落唔似係
不過佢都唔肯定...

鐘真應該係去人地婚禮
個意思應該係咁🤔

哦~~感謝兩位

너희係"你地"
저희先係"我地"....好似(戴頭盔)
同埋
金鐘真結婚 佢阿哥會唔出現?

聽落唔似係
不過佢都唔肯定...

鐘真應該係去人地婚禮
個意思應該係咁🤔

哦~~感謝兩位

너희係"你地"
同埋

佢應該唔會俾好多黑材料鐘真個女朋友睇掛
例如話奇怪嘅睡姿

聽落唔似係
不過佢都唔肯定...

鐘真應該係去人地婚禮
個意思應該係咁🤔

哦~~感謝兩位

너희係"你地"
同埋

例如話奇怪嘅睡姿

大雲已經放晒出黎啦
Ig fb 微博
由小朋友到大個既相都唔放過
突然好同情鐘真有呢個咁幼稚既呀哥

黑材料呢家嘢 可能長放長有
鐘真

聽落唔似係
不過佢都唔肯定...

鐘真應該係去人地婚禮
個意思應該係咁🤔

哦~~感謝兩位

너희係"你地"
同埋

例如話奇怪嘅睡姿

大雲已經放晒出黎啦
Ig fb 微博

鐘真

其實本人比人中意晟真多d
因為我呀妹之前去韓國時有去到佢地嘅cafe
然後有同晟真講野同影相

鐘真應該係去人地婚禮
個意思應該係咁🤔

哦~~感謝兩位

너희係"你地"
同埋

例如話奇怪嘅睡姿

大雲已經放晒出黎啦
Ig fb 微博

鐘真

其實本人比中意晟真多d
然後有同晟真講野同影相

又打錯字

哦~~感謝兩位

너희係"你地"
同埋

例如話奇怪嘅睡姿

大雲已經放晒出黎啦
Ig fb 微博

鐘真

其實本人比中意晟真多d
然後有同晟真講野同影相

又打錯字

尋日去完 晟真好nice
赫宰 D-8

東海 D-10

又係大雲嘅live
我第一次睇到

點解可以咁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞