Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

那有這麼帥的接送哥哥

李赫宰D-3!

搞事李赫宰
https://www.facebook.com/SuperJuniorVietnameseFanpage/videos/1459368680789635/
哥起人群中都要衝入去搵呢個唯一既ELF

Warm到痴線

搞事李赫宰

https://www.facebook.com/SuperJuniorVietnameseFanpage/videos/1459368680789635/
哥起人群中都要衝入去搵呢個唯一既ELF

Warm到痴線

雖然大家會覺得 sm town人太少依樣野唔好
但係我只可以講話咁又唔洗太擔心嘅
Suju不嬲唔係淨係得local
而且今次sm town suju去嘅人太少啦
而且我覺得好多elf都已經少左關注sm家嘅人
唔太想去sm town都算合理嘅
當然 有人脫飯都係事實黎

可能有啲都唔想去smtown
好似我咁 班男人唱得幾首歌
慳番啲錢去super show 好過
大家都唔好咁擔心

係唔知可唔可以算係低潮啦
呢啲時候先睇得出你追緊既偶像值唔值得你繼續支持
唔會因爲少fans就頹或者怪變心既fans
反而好努力照顧在場既elf 努力做好自己

講得好好啊
「好努力照顧在場既elf 努力做好自己」
they are always the best for us

大家都唔好咁擔心

講得好好啊
「好努力照顧在場既elf 努力做好自己」
they are always the best for us

大家都唔好咁擔心

ㅠㅠㅠㅠ就係因為佢地咁先更加想所有最好既野比哂佢地
今年ss場應援一定要做得好好
去smt 既朋友不如帶多幾支燈營造大啲既藍海!

但係得自己範圍唔大喎
不過支持
呢幾日推得好快 新post有望

但係得自己範圍唔大喎
不過支持

1變2 2變4
大家分散哂咁坐好sad 根番fans區就好
呢幾日推得好快 新post有望

我番3日炸
洗下版先
好驚買唔到飛
洗下版先
邊到有一巡手燈買 爛左
利申有其他手燈 只係一巡個支勁光
洗下版先
邊到有一巡手燈買 爛左

諗緊好無淘寶買 但又驚唔岩色🤔
定係等官方出個支算
官方個支就一定買架啦 睇下買唔買番一巡架姐🤔
我估咁多人要求有官方手燈 應該今年會出掛🤔

但係得自己範圍唔大喎
不過支持

1變2 2變4
大家分散哂咁坐好sad 根番fans區就好

係囉 無團票咩?

唔見有 唔知其他團有無
洗下版先
邊到有一巡手燈買 爛左

諗緊好無淘寶買 但又驚唔岩色🤔
定係等官方出個支算
官方個支就一定買架啦 睇下買唔買番一巡架姐🤔
我估咁多人要求有官方手燈 應該今年會出掛🤔

我係淘寶買一巡個支
唔會唔岩色喎買銷量多個啲應該ok

不過淘寶見最多銷量都係十幾支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞