Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
正洙生日快樂

亂填掛

可能誤解剩係可以簡一個?
定唯飯黎

難以想像sj十幾年仲有唯飯到咁既"ELF"
曇花一現嘅大雲直播

我好想食

夜媽媽睇到餓

點解大雲啲live有啲可以重播有啲又無得睇

見過有d所謂重播得十秒左右

係wo 影住對腳就有得重播

Ig咁廢嫁 叫大雲用fb live啦
一定有留底

咪係囉 韓國人係咪好少玩fb
正洙生日快樂

特哥生日快樂

全世界最好最叻最可愛最有擔當MC最好嘅特哥
生日快樂
오빠, 생일 축하 해요!
曇花一現嘅大雲直播

我好想食

夜媽媽睇到餓

freestyle
https://www.youtube.com/watch?v=43ygvsQSh8c&feature=youtu.be&feature=youtu.be
가사. 규현 (KYUHYUN) - If You . 최고의 한방 OST Part.6

唔同嘅feel 同樣聽出耳油
多謝圭嘅禮物

真心 sj好多ost都好好聽
韓國啲ost真係有一手

首首獨立聽都可以流行

佢係咪以為問緊想邊個出solo
曇花一現嘅大雲直播

我好想食

夜媽媽睇到餓

見過有d所謂重播得十秒左右

係wo 影住對腳就有得重播

Ig咁廢嫁 叫大雲用fb live啦
一定有留底

咪係囉 韓國人係咪好少玩fb

佢哋應該玩twitter多?

亂填掛

定唯飯黎

今日先係微博見到有個本命係厲旭既話大雲做咩成日消費厲旭,心諗佢自己演唱會有咩唔講得,提下就話消費咩心態
應該唔多呢啲唯飯既,一開始係唯好快都會變團飯

唔係呀麻
提下就消費 起自己演唱會仲需要消費其他人黎刷存在感嗎
而且入左伍有人提下唔好咩

亂填掛

定唯飯黎

今日先係微博見到有個本命係厲旭既話大雲做咩成日消費厲旭,心諗佢自己演唱會有咩唔講得,提下就話消費咩心態

唔係呀麻

係囉,唔明d人點諗
170630 LabelSJ
大欧巴,鼎盛时期会是明天吗?每天每天都会变帅的队长,真心地祝贺生日快乐,Happyteukday #SuperJunior #利特 #生日 #19830701 #SuperJunior #Leeteuk #HBD #HappybirthdayLeeteuk #HappyLeeteukday #LabelSJ ​​​​

呢篇又究竟邊個打 特自己

亂填掛

定唯飯黎

唔係呀麻

係囉,唔明d人點諗

我都見到 唔明有咩好嬲
提佢都係唔想大家忘記佢啫 佢哋相處嘅模式大家仲唔清楚咩
大雲真係團魂控
大雲同埋希大都出咗post

佢兩個真係好快手

佢兩個真係好快手

希大post左張一個白色袋一個紅色袋 好正

我都覺個張好正

佢兩個真係好快手

我都覺個張好正

83嘅特別之處

佢兩個真係好快手

我都覺個張好正

83嘅特別之處

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞