Super Junior Sungmin & Kangin Stay永遠一起相愛相殺討論區(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
金鍾雲ig live中 …

唔該你呀!!!

End? 返緊工 錯過了

完了

唔該你呀!!!

完了

除左成大班人「幫」大雲宣傳新專輯個次係睇到
其他都完全錯過

成日開live開得好突然 我見到嘅時候佢已經開咗好幾分鐘

諗唔到有咩好笑話題🤔🤔

不如講下同人嘅問題
唔知大家有冇睇開同人小說
係路過有一篇係以電影大逃殺嘅家族文
不過作者棄左坑
當年我差唔多一開始就有follow到篇文
可惜...
以及我唔中意賢敏飯叫旭做第三者
亦都唔中意賢旭飯話官配感情都唔好嘅

有睇!!!王道文
不過大逃殺主題嘅…好似冇睇過

通常賢敏嘅 唔係赫宰就係小旭做大三角
我都唔鐘意咁,鍾意邊pair cp就唔鍾意另一個成員,其實只係故啫,咁認真做咩點解要鬧交
雖然我傾向官配,但我都好鍾意小旭

因為我講緊嘅唔係王道文
不過都有少少bl嘅
雖然係賢本命 但一直覺得敏比王道飯逼到好慘
強特入面又係第三者
赫海入面仲會係第四者
好難得有官配 但係民配仲紅
不過王道還王道 點解要黑本人..?

啊 自膠 sorry
以前賢敏都好多……而家沒落咗
黑本人真係又唔係真,大家咁上心

唔洗sorry呀
我只係話我頭先講嘅大逃殺唔係王道文黎
講bl我都得架

講番圭嘅cp
賢旭係大中華地區一直》賢敏
一黎係m同kry嘅源故啦
二黎係寫手嘅資素問題
我都prefer官配 都知敏一開始係定位成可愛
圭一開始就定位成腹黑
但都唔洗篇篇都腹黑攻x小白受架

所以我最後轉睇賢受文

賢受
賢赫定赫賢 我都諗咗好耐

應該係賢赫啦
其實我一直都係官配飯
睇賢受只係可以減少踩地雷

我當初第一次睇賢受嘅係一篇all官配文
內容唔太記得 淨係記得篇文講嘅係由庚、強、源同赫海開左間專門負責調查非人案嘅公司
第一篇講特去依間公司救助 話佢細佬敏好似痴左線
依篇最後係講敏救唔番 上左天堂
而特經過依次同左強仁一齊
強仁嘅角色係一位正氣師 佢安慰特嘅時候話佢係天堂識人 其實就係圭
成個故事有三大集 仲有一篇前傳就係講強圭 同咪一篇平行時空嘅講冇死到嘅賢敏 圭就變成吸血鬼
故事其實唔多感情線 不過初初睇同人其實反而唔太中意樣樣野就係愛情 雖然後面爛左尾

另外一個原因係我一直想睇我嘅第二本命范同我第一本命圭嘅互動
我居然見到有范賢文嘅存在
但係一直冇咩
除左上個post嘅一張大雲係人體探險隊嘅gif有范同圭嘅互相
同咪有一個宣傳佢地套電影時范講佢會同圭一齊打機之外

Btw范係叫圭做kyuhyunnie
@有志不在年糕
170620 锅垫
希澈:Super Junior 刚出道的时候,谁都不想管我们,就东烨哥那时说他们很有意思肯定能红能成功,但是哪个电视台也是,啧,12个人啊(摇头)。
所有人都说很难的时候,用努力成功得到很多第一,成为掌管亚洲的偶像,所有人都说不行的时候,要说行。

一切的一切都是哥哥們辛苦努力得來的啊💪
千千
申東燁好好

唔該你呀!!!

完了

除左成大班人「幫」大雲宣傳新專輯個次係睇到
其他都完全錯過

睇過兩次一大班
希大兩次

唔該你呀!!!

omg 我係comment見到咩?叫大雲 “give me love to exo oppa??”

咩料先
@有志不在年糕
170620 锅垫
希澈:Super Junior 刚出道的时候,谁都不想管我们,就东烨哥那时说他们很有意思肯定能红能成功,但是哪个电视台也是,啧,12个人啊(摇头)。
所有人都说很难的时候,用努力成功得到很多第一,成为掌管亚洲的偶像,所有人都说不行的时候,要说行。

千千
申東燁好好

佢哋一直都係好靠自己,白手起家
其實東燁哥好好
@有志不在年糕
170620 锅垫

千千
申東燁好好

其實東燁哥好好

佢地係出路遇貴人
大家都對佢地好好
Mc主持方邊
申東燁係人體探險隊會同佢地班人玩咪一份
冇金九拉 呀圭唔會有radio star個mc 仲可以做到咁
唱歌方邊
有劉英實同尹鐘信啦
仲有好多前輩同同輩等等
@有志不在年糕
170620 锅垫

千千
申東燁好好

其實東燁哥好好

佢地係出路遇貴人
大家都對佢地好好
Mc主持方邊
冇金九拉 呀圭唔會有radio star個mc 仲可以做到咁
唱歌方邊
有劉英實同尹鐘信啦
仲有好多前輩同同輩等等

都要佢地有實力有禮貌得前輩歡心既
唔係鬼有人彩佢地咩
始終個時既kpop界無咁大棚人既組合出黎
個個都睇死佢地
官方ig del左 咩事

搵個好笑啲嘅

諗唔到有咩好笑話題🤔🤔

不如講下同人嘅問題
不過作者棄左坑
可惜...

有睇!!!王道文

我都唔鐘意咁,鍾意邊pair cp就唔鍾意另一個成員,其實只係故啫,咁認真做咩點解要鬧交

因為我講緊嘅唔係王道文
不過都有少少bl嘅
強特入面又係第三者
赫海入面仲會係第四者

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
連我幾個喜歡官配嘅fd都唔鍾意
好彩我個人黎講就all敏
最唔鍾意就係只要李晟敏受嘅故佢都係傻白甜人設
成個白痴仔咁
講咁多對cp嘅故最好睇應該都係庚澈 赫海
如果我話我最鍾意赫敏你地會唔會趕我出去

諗唔到有咩好笑話題🤔🤔

不如講下同人嘅問題
不過作者棄左坑
可惜...

有睇!!!王道文

因為我講緊嘅唔係王道文
不過都有少少bl嘅
強特入面又係第三者
赫海入面仲會係第四者

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏
@有志不在年糕
170620 锅垫

千千
申東燁好好

其實東燁哥好好

佢地係出路遇貴人
大家都對佢地好好
Mc主持方邊
唱歌方邊
有劉英實同尹鐘信啦
仲有好多前輩同同輩等等

都要佢地有實力有禮貌得前輩歡心既
唔係鬼有人彩佢地咩
始終個時既kpop界無咁大棚人既組合出黎
個個都睇死佢地

態度決定高度
出道咁耐大家對佢哋都好讚
官方ig del左 咩事

好不安啊

搵個好笑啲嘅

諗唔到有咩好笑話題🤔🤔

不如講下同人嘅問題
不過作者棄左坑
可惜...

有睇!!!王道文

因為我講緊嘅唔係王道文
不過都有少少bl嘅
強特入面又係第三者
赫海入面仲會係第四者

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會趕啦 都係suju

不如講下同人嘅問題
不過作者棄左坑
可惜...

有睇!!!王道文

因為我講緊嘅唔係王道文
不過都有少少bl嘅
強特入面又係第三者
赫海入面仲會係第四者

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

不如講下同人嘅問題
不過作者棄左坑
可惜...

有睇!!!王道文

因為我講緊嘅唔係王道文
不過都有少少bl嘅
強特入面又係第三者
赫海入面仲會係第四者

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

SJ-M嘅時候,佢兩個好似一對小傻瓜 勁可愛

因為我講緊嘅唔係王道文
不過都有少少bl嘅
強特入面又係第三者
赫海入面仲會係第四者

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

Sjm long stay 台個時真係個個都好可愛
我又諗起之前高登個爆料post話佢地long stay時去叫雞

因為我講緊嘅唔係王道文
不過都有少少bl嘅
強特入面又係第三者
赫海入面仲會係第四者

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

其實賢敏 赫海可以是但兩揀二都ok
Kry+敏又係四揀二都得 得左
所以冇野嘅 大家感情都好好
所以ig official account del左唔代表有事嘅...

啊 自膠 sorry

唔洗sorry呀
講bl我都得架

講番圭嘅cp
二黎係寫手嘅資素問題
圭一開始就定位成腹黑

所以我最後轉睇賢受文

賢敏真係好多人頂唔順
成個白痴仔咁

唔會!!!
我鐘意赫敏
賢敏 赫敏

超鐘意呢段

其實賢敏 赫海可以是但兩揀二都ok
Kry+敏又係四揀二都得 得左
所以冇野嘅 大家感情都好好
所以ig official account del左唔代表有事嘅...

一路都覺得ig 係佢地自己管理
所以我諗實係東海 呢個電器殺手搞到咁
講笑

咁突然
無事嘅.....應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞