【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
是的,靈門二keep住開抽獎箱係必須
停留時間係3粒幾鐘
係咪用黎刷錢?
其實係打打下去咗食飯行街,跳咗出去架喇
不過我習慣係放佢random走夠百零步轉下一層
因為百零步基本上都搵到抽獎箱,你跳去另一層就可以繼續執加步數,無意中都會倍大咗你既步數

總之勤d抽,間中都會執到7萬,18萬
今次50幾萬係堅抽到大獎70幾萬我都中過
https://altema.jp/megaten/namahousou1228

伊利沙伯什麼的,我才沒想過要呢
都估到玩禁復活一排就會有解禁
西王母蛇頭女而家就再就值錢d喇
呢個重複6星轉生登入獎勵

我同時轉生幾隻6星
係咪每日就拎幾次login報酬
呢個你升幾多隻就送翻幾多個登入獎勵
你同一日升3隻上6星,你第二朝就比翻3次login獎勵比你
好,我仲on99等上一個獎勵完先合下一隻
https://app.famitsu.com/20211228_1890220/

4週年除咗瑪麗亞
仲有隻物理寵
物理先手隊有機重新攞到出黎用
物理隊終於有出頭
地獄樂園打到84唔夠打
以為係容易過靈門2嘅關
個攻略網仲要話佢係全惡魔速度第1
點解你會咁覺得
雖然我無特別砌一隊去專打,重係主力用靈門2個隊
因為靈門2先去得一半
地獄樂園已經去到80,果陣樹王仲係0凸45級
你試下打埋86,可能係關我懶練新野既關係事
我d 輸出主力比隻邪惡霜精用單體技屈死
公園第80關過唔到

合左把5星劍同個4星盾
煉獄即刻由卡第8層變成3 turn打贏20層大佬
伊莉沙白+異世界吉祥天玩pve真係好屈機
地獄樂園90鳩auto都贏

btw 100層獎勵原來係10個萬能思念
難怪食物鏈頂層咁多三突

點解你地好似冇點玩過地獄樂園咁
打唔贏呀,去到86卡左關
其實係咪要用攻速隊一野轟落去,我比電腦屈單體技逐隻ko
卡咗關成年你估咁易打?
而家卡喺93, 呢頭話屈人機轉頭被電腦屈翻轉頭
電腦真係好撚醒,打黑暗霜精知我用平將門加德謬哥黎吸佢招範圍技,佢用單體冰技搞掂左我隻平將門先再用範圍技
升隻迦樓羅學Speed Star好似唔錯
我都有齊異世界同普通兩隻
2年前係幾勁
之後有後手隊就廢q哂武功
普通嗰隻啲攻擊力太弱
俾你先手都打唔死人=死硬
係咪應該主升白色雀?我完全未升過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞