【Dx2】真・女神轉生 Liberation【七大罪合作活動中】

581 回覆
0 Like 7 Dislike
呢期真係被隻孔雀馬玩撚死
單攻一把火就燒死老樹
想後手留比異火人?sorry佢搭德謬哥有火吸
先手唔補mp又唔夠大力打死佢
補mp被佢扣mp係扣全隊
所以新果隻異地獄犬就係預你一嘢燒死德謬哥

唉鬼叫我有活動角情意結
班我最後抽到4張
成萬六鑽
兩隻伊麗莎伯加4隻班,冇團長
無限輪迴
到先手隊勁翻時又會出翻堆你未先手就勁debuff你嘅隊
最緊要既係唔buff 舊角
講真路西法毘濕奴有4凸算唔錯啦
起碼個buff 玩pvp叫做有d用
希望會有多d 舊角上4突
隻game隔幾耐左右會有今次咁上下報酬嘅活動
好多報酬咩?平時出新惡魔都會有
就係初入坑,想問個大概先有得比較
整咗隻素體樹王諗住餵異能樹王
點知招passive技無得食
素體思念化又得60點

曬咗幾百萬MAG on99企係度
唔記得提你,素體思念化好唔抵,多數拎黎合第二隻
其實D技係咁排
(1 殺左惡魔可繼承去其他惡魔) (2 固有技1) (3 固宥技2)
(4 屬性技, 抽唔走) (5 抽技, 可用技能因子抽出) (6 空格任放技, 可用技能因子抽出)

固有技係惡魔專屬抽唔走.
咁而家隻素體樹王做乜好
餵level 2 全體電擊,60點思念定放係度等運到
PVP就裝火耐裝利卡姆托拉
而家周街火貫, 拎住火弱好蝕
留黎合第二隻
拎佢同低星再合5星又要幾百萬MAG
即係浪費咗幾百萬MAG
講真你唔係PVP你拎住佢送果D日日煲升哂六星其實已經夠過基本關
或者睇日本果邊既攻略
佢地整攻略建議果D惡魔通常都有得合成

至於PVP, 強鬥之塔, 就算你個pool唔夠惡魔都最好參與下
因為保底都送幾十石 (尤其每日任務果20石, PVP練習果3石, 7勝果10石, 強鬥塔打夠10場60石)
儲下儲下又可以抽下野
有時新惡魔好彩既500石10抽都有得中

呢四年我就係靠每日乞兒執下執下賺翻黎
留返黎有野想要先合啦
話時話新活動淨係玩靈氣之門撞佢d 特別怪儲分?好似好鳩咁既
殺200隻先比2粒萬能思念,CLS
靈門2暫時見唔到clear曙光
微課應該要o牛返幾個月
你呢D鳩玩就得, 基本上儲黎換下野
其實輕鬆玩又無話咩曙光
打下打下抽下抽下就會齊章

不過講真即使較低畫質都係幾食電
榜首條友已經殺咗1800隻
痴線佬
今次易掛機好多,真係可以開左就咁放係到
今次唔識玩
打靈門行咗半層先撞到一隻白獅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞